Федералното министерство на икономиката и енергетиката на  увери, че тази

...
Федералното министерство на икономиката и енергетиката на  увери, че тази
Коментари Харесай

Германия успокои, че снабдяването на страната с енергийни ресурси е подсигурено

Федералното министерство на стопанската система и енергетиката на   увери, че тази зима снабдяването на страната с е подсигурено, съобщи на брифинг представителят на ведомството Сузане Унгард. Тя заяви, че равнищата в размерите на газохранилищата в Германия през последната седмица са намалели от 75% до към 70%, само че че този индикатор е в границите на допустимото. Приблизително толкоз цялостни са били хранилищата и през 2015 година, съобщи БГНЕС по информация на Дойче веле.

„ Ние изхождаме от това, че всички снабдители ще изпълнят уговорките си и хранилищата ще бъдат напълнени. Освен това считаме, че сигурността на доставките е обезпечена ”, съобщи Унгард.
 Енергийната рецесия: Германия понижава таксата за електрическа енергия за потребителите Енергийната рецесия: Германия понижава таксата за електрическа енергия за потребителите
Германското държавно управление ще понижи фрапантно таксата върху потреблението на електрическа енергия от 2022 година, с цел да облекчи тежестта върху пот...

Говорителят на немското държавно управление Щефан Зайберт опроверга изказванията, че Русия доставя в Европа незадоволителни размери газ.

„ Според нашата настояща информация, до този миг всички снабдители, в това число „ Газпром ”, извършват уговорките си. Разбира се, държавното управление следи деликатно обстановката и чака, че това ще остана по този начин и в бъдеще ”, добави той. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР