Федералното бюро за разследване (ФБР) разследва възможното участие на президента

...
Федералното бюро за разследване (ФБР) разследва възможното участие на президента
Коментари Харесай

Разследват Байдън за корупция

Федералното бюро за следствие (ФБР) проверява вероятното присъединяване на президента на Съединени американски щати Джо Байдън в корупция. Това изказване направи в понеделник на конференция ръководителят на комисията по контрол и отчетност на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати Джеймс Комър, представен от New York Post.

Служители на ФБР в понеделник са уведомили Комър и представителя на Мериленд Джейми Раскин за документ от юни 2020 година, който се допуска, че се отнася до Байдън и фамилията му. Срещата е извършена в предпазено пространство, защото формулярът от няколко страници съдържа сензитивна информация.

Комът възнамерява да продължи тази седмица със задържането на шефа на ФБР Кристофър Рей за пренебрежение към Конгреса.  " ФБР още веднъж отхвърли да съобщи некласифицирания запис на надзорната комисия на Камарата на представителите, сподели Комър. " Сега ще стартираме чувания за пренебрежение към Конгреса този четвъртък. "

Той отговори на въпроси на кореспонденти в края на брифинг, който чиновници на ФБР организираха за него и други членове на комисията на Капитолийския рид.

Байдън, който е бил вицепрезидент по това време.

Доверен осведомител на американската разследваща организация, който е сътрудничил на ФБР повече от 10 години, е получил шестцифрени суми от управляващите за услугите си.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР