Федералното бюро за разследване (ФБР) предлага награда от 250 000

...
Федералното бюро за разследване (ФБР) предлага награда от 250 000
Коментари Харесай

ФБР дава 250 000 долара за руснак, заподозрян за победата на Тръмп в президентските избори в САЩ

Федералното бюро за следствие (ФБР) предлага премия от 250 000 $ за информация за местоположението на търсения съветски жител Константин Килимник. Той е разследван по съмнение за ролята му в хипотетичната интервенция в президентските избори на Съединени американски щати през 2016 година, съобщи БГНЕС.
" През юни 2018 година беше издадена федерална заповед за арест на Килимник, откакто той беше упрекнат във възпрепятстване на правораздаването и интрига за възпрепятстване на правораздаването. #FBI предлага премия до 250 000 $ за информация, водеща до ареста на Килимник ", написа офисът на ФБР във Вашингтон на страницата си в Tуитър.
 Тръмп продължава със скандални помилвания, избави още двама свои съратници Тръмп продължава със скандални помилвания, избави още двама свои съратници
Доналд Тръмп е помилвал 15 души, в това число две лица, наказани, че лъжат ФБР по време на следствието на акцията на американския прочие..
Смята се, че търсеният руснак е бил сътрудник на един от мениджърите на президентската акция на Доналд Тръмп. Американските служби за сигурност считат, че той е обвързван с съветското разузнаване, което беше опровергано от самия Килимник.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР