Федералното бюро за разследване (ФБР) на САЩ награда до 250

...
Федералното бюро за разследване (ФБР) на САЩ награда до 250
Коментари Харесай

ФБР обяви награда от 250$ хил. за основателя на Вагнер и Фабриката за тролове

Федералното бюро за следствие (ФБР) на Съединени американски щати премия до 250 хиляди $ за информация, която докара до арестуването на Евгений Пригожин - създателят на армията от наемници " Вагнер " и главен основател на така наречен Фабрика за тролове в Санкт Петербург.

Включването му измежду най-издирваните обвинени е поради хипотетичните му връзки с дейности, които да саботират функционалностите на Федералната изборна комисия, Министерството на правораздаването и външното министерство на Съединени американски щати.

Преди две седмици той самият призна, че се е занимавал с тази активност.

Като създател на Агенцията за интернет проучвания Пригожин е надзиравал и одобрявал интервенциите ѝ за интервенция в политиката и изборния развой на Съединени американски щати, в това число пазаруването на пространство в сървъри, основани в страната, основаването на стотици подправени персони и кражбата на идентичност на хора от Съединени американски щати.

Целта е била посланията " да доближат до забележителен брой американци за интервенция в политическата система на Съединените щати, в това число президентските избори от 2016 година ".

Пригожин има връзки с Русия Индонезия и Катар и има възможност да се пробва да избяга в чужбина, се показва още в известието.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР