Федералният бюджет обикновено се задъхва от пари. В момент, когато

...
Федералният бюджет обикновено се задъхва от пари. В момент, когато
Коментари Харесай

Бъдещият президент на Русия трупа пари за либерален държавен преврат

Федералният бюджет нормално се задъхва от пари. В миг, когато хората в Русия полудяват от обезсърчение и събират пари посредством SMS за умиращите деца поради липса на бюджетно финансиране, държавното управление на Медведев замрази още 4,3 трилиона рубли в бюджета през януари-октомври, с което неизползваните останки доближават 14,5 трилиона - сума, задоволителна за възобновяване на цялата страна.

Основателят на тази тактика Кудрин, който е бил министър на финансите повече от 11 години, в този момент оглавява Сметната палата и има всички шансове да оглави Русия, откакто Майданът, проведен от демократичния клан, приложи политиката, която създава, разяснява известният анализатор и макроикономист проф. Михаил Делягин, представен от Поглед.инфо.

По-специално, Кудрин, както прилича на предстоящ президент, си спомни за бедните (както съветските чиновници всекидневно назовават бедните - хората с приходи под виталното ниво) и разгласи, че 400 милиарда рубли ще са задоволителни за понижаване на бедността с 40%. годишно.

Това е ясна оценка: съгласно „ Росстат “ „ дефицитът на приходите “ (тоест парите, които разрешават на всички жители на страната да живеят не по-ниско от разноските за живот) през 2018 година възлиза на 870 милиарда Тази година не надвишава трилион, 40% от които са тъкмо 400 милиарда

Посочил тази сума, Кудрин не настоя за насочването ѝ към извършване на заложеното в Конституцията (наред с други права, тя планува правото на жителите на живот, което значи гаранция за издръжка), той просто я дефинира като ориентир, непостижимо висок за демократичното държавно управление.

Както обаче следва от отчета на Министерството на финансите, единствено през октомври държавното управление на Медведев замрази 421 милиарда рубли във федералния бюджет на съветските данъкоплатци, отстранявайки ги от послание и по този метод доста изостри бюджетната рецесия.

Като се насочат тези средства за положителното на Русия, бедността може да бъде понижена с 40%! И посредством изпращането на средства за битка с бедността, които бяха замразени в бюджета не за един, а за цели три месеца, бедността може да бъде изцяло изкоренена, като се стартира с използването на конституцията на страната и постигането на резултат, който лиши на Китай осем години за довеждане докрай (през 2010 година делът на бедните и в Русия, и в Китай леко надвишава 10%, само че Китай го намали до съвсем нула, а Русия го е нараснала на над 13%).

Но либералите имат напълно разнообразни цели.
Друг, не по-малко важен индикатор са бюджетните доходи от дискриминация по отношение на работещите пенсионери. Шефът на Пенсионния фонд Дроздов съобщи в Държавната дума, че отводът да се индексират пенсиите за тази категория жители ще спести през 2020 година (тоест ще извади от джобовете на народа и като цяло от стопанската система за заледяване на бюджета) 368 милиарда рубли.

Да, тази сума би понижила бедността не с 40, а едвам с 36,8%, само че концепцията за това, наподобява, просто не стигна до нито един формален началник (както и обстоятелството, че средствата, отпуснати за понижаване на бедността, бяха обилни елементи и ще бъдат върнати в бюджетната система посредством налози от търговията и производството).

В същото време решаването на неотложните проблеми, заплашващи унищожаването на страната, коства доста по-малко. И по този начин, ръководителят на комисията по районна политика на Държавната дума Харитонов предложи да се върне на жителите на Далечния Изток естествена, човешка, физиологично диктувана пенсионна възраст от 55 години за дамите и 60 за мъжете.

Причината е елементарна: кражбата на нашия 5-годишен живот под прикритието на „ пенсионната промяна “ качествено форсира бягството на популацията от Далечния Изток, защото хората, уверени във враждебността на страната към тях, най-после изгубиха очакванията си.

Нормализирането на възрастта за пенсиониране в Далечния Изток, засягащо 1,2 милиона души, би коствало на бюджета единствено 16,2 милиарда рубли, разпределянето на които от държавното управление, което замразява бюджета за 26 пъти по-големи суми (но не годишно, а за месец), наподобява невероятно, заради изповядваната от него демократична идеология.

Всъщност, когато нейният началник Медведев сподели на кримските пенсионери тайнството „ няма пари, само че се дръжте “, неизползваните средства в бюджетните сметки надвишиха 7 трилиона!

Апотеозата на „ бюджетната криза “ (както Александър Привалов назовава либерализма в бюджетната сфера) бяха измененията в бюджета за 2019 година, готови от Министерството на финансите, заради обстоятелството, че заради планирани неточности, въз основа на които беше формиран бюджетът, той може да не получи (като се вземат поради непланираните доходи по други пера на дохода) 204,7 милиарда рубли.

Фактът за възможен недостиг на налози е загадъчен, защото бюджетът се извършва със доста превишение на приходите, само че даже и да е в действителност достоверен, което би могло да бъде по-лесно от понижаване на размера на замразените средства от плануваните 3,2 трилиона до 3,0 трлн.

Освен това през първите 10 месеца бюджетните прогнози за това перо към този момент са надхвърлени с повече от една трета: растежът на „ бюджетните запаси “ възлиза на 4,3 трилиона.

Но Министерството на финансите и като цяло демократичното държавно управление на Медведев наподобява не смятаха такава рационална мярка. Министерството на финансите изисква качествено нарастване на данъчната тежест върху стопанската система, като събира (за останалите по-малко от един месец и половина) спомагателни 89,5 милиарда рубли. Данък добавена стойност и 56,5 милиарда рубли налог върху прихода, както и 8,9 милиарда рубли идвънпланови санкции.

Това значи внезапно усилване на данъчния гнет и евентуално разширение на практиката за предявяване на случайни данъчни искове към бизнесмени, а и освен към тях.

Всъщност Министерството на финансите и демократичното държавно управление на Медведев като цяло сляпо и нападателно построяват фискален напън върху Русия, като употребяват каквото и да е опрощение за това - евентуално се пробват просто да смажат нас и живота ни като орех.

Маниакалното предпочитание за заличаване на съветската стопанска система и заледяване на парите на данъкоплатците в бюджета, демонстрирано от съветските либерали, основава усещане за струпване на пари за идния демократичен прелом, като в същото време довежда хората до обезсърчение, изтласква ги на площада и сполучливо реализира прословутия „ Украински сюжет. "

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР