Федералната разузнавателна служба на Германия (BND) представи доклад, съгласно който

...
Федералната разузнавателна служба на Германия (BND) представи доклад, съгласно който
Коментари Харесай

Spiegel: Германското разузнаване съобщи за огромни загуби на въоръжените сили на Украйна в Артьомовск

Федералната разследваща работа на Германия (BND) показа отчет, според който украинската войска в боевете за Артемовск (украинско име - Бахмут) губи трицифрен брой бойци дневно, което може да се отрази отрицателно на цялата отбранителна линия. Това оповестява РИА " Новости ", като се базира на Spiegel.

„ Федералната разследваща работа осведоми депутатите за обстановката (в Украйна) в границите на скрито съвещание тази седмица. Това, което съумяха да рапортуват специфичните служби, е обезпокоително: на фронта покрай Бахмут украинците в този момент търпят големи загуби, на брифинга на BND се чуха трицифрени цифри на смъртните случаи дневно “, се споделя в публикацията.

По оценки на BND, рухването на Артьомовск ще има отражение „ по цялата отбранителна линия на украинците “. В този подтекст Spiegel загатва условията към немския канцлер Олаф Шолц да достави танкове Leopard.

В петък щабът на ДНР заяви, че съветските сили са освободили Клещеевка, предградие на Артемовск, и не престават да стягат хватката си към логистично сериозния град. По-късно основателят на групата Вагнер Евгений Пригожин и Министерството на защитата на РФ оповестиха същото.

По-рано генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг изрази вяра, че след срещата на контактната група за поддръжка на Украйна в американската авиобаза Рамщайн в Германия в петък ще бъдат взети решения за доставката на тежко оръжие на Киев.

Превод: Европейски Съюз

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР