Фаворит номер едно за световната титла Бразилия нарисува една прекрасна

...
Фаворит номер едно за световната титла Бразилия нарисува една прекрасна
Коментари Харесай

Бразилия нарисува футбола! На стадион със странна съдба

Фаворит номер едно за международната купа Бразилия нарисува една прелестна футболна картина, побеждавайки Южна Корея с 4:1 и се класира за четвъртфиналите. Там " селесао " ще срещне ветераните от Хърватия, които не престават да са фактор в огромния футбол.

С излекувания Неймар, отборът на Бразилия обаче сподели големите си благоприятни условия въпреки и против неравностоен конкурент.
-->
Интересното е и друго - футболната лекция бе изнесена на стадион 974 в Доха, който на следващия ден ще бъде опустошен...

Още в 7-та минута - 1:0! Рафиня проби отдясно, навлезе в наказателното поле, финтира защитата на корейците и центрира, няколко играчи се разминаха с топката, тя стигна до Винисиус, който овладя и технично насочи за попадението.

ВТОРИ ГОЛ ЗА БРАЗИЛИЯ! Неймар извърши технично и е прецизен от бялата точка! Категорично начало за бразилците! Дузпата бе за попречване на Ричарлисон в наказателното поле.

Време и за Алисон! Вратарят на Бразилия избави ефектно рисков удар от към 25 метра на Хи-Чан Хван!

В 28-т минута - 3:0!  Унисално попадение за " Селесао ". След триходова композиция, Ричарлисон жонглира няколко пъти с топката, подаде към Каземиро, той откри Тиаго Силва и Гълъба бе изведен очи в очи с вратаря и с левия крайник насочи, вкарвайки за 3:0!

Четвърти гол за Бразилия!! Бърза офанзива на селесао, Неймар подаде вляво към Винисиус, който копна топката към Пакета и играчът на Уест Хем с удар от въздуха означи за 4:0! Истински погром!

В 63-та минута - нов късмет за Бразилия! Рафиня получи топката в наказателното поле и финтира на няколко пъти, а най-после и стреля, само че вратарят се намеси. 

След това селесао предстоящо понамали темпото, което разреши на корейците да покажат въпреки всичко някакви благоприятни условия.

В 76-та минута - 4:1. След осъществяване на директен свободен удар от корейците, топката бе избита неприятно от наказателното поле от Каземиро към Сьонг-Хо Паик, който с удар от въздуха прониза мрежата на Алисон за 4:1.

Три минути предаа края на постоянното време  Мартинели центрира в наказателното поле, а ветеранът в състава на " Селесао " Дани Алвеш стреля към вратата с акробатична странична ножица, само че футболист на символичните посетители препречи пътя на топката и тя излезе в корнер.

Това бе всичко, Бразилия продължава съм огромната си цел.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР