Far Manager е мощен конзолен файлов мениджър за операционните системи

...
Far Manager е мощен конзолен файлов мениджър за операционните системи
Коментари Харесай

Far Manager 3.0.6060

Far Manager е мощен конзолен файлов управител за операционните системи Windows . Far Manager дава комфортен потребителски интерфейс за работа с действителни и емулирани файлови системи и обособени файлове. Програмата може да работи в прозорец или в цялостен екран.

Far Manager поддържа дългите файлови имена, особеностите на файловата система NTFS, друго шифроване на текста и може да употребява систематичните функционалности за прекопирване на файлове.

Основно достолепие на Far Manager е работата с приставки – външни DLL модули.
Предоставен е комфортен Plugins API и към сегашен ден могат да бъдат изтеглени приставки за: проверка на правописа, за работа с местни и мрежови принтери, работа с FTP и SFTP сървъри, търсене и подмяна на знаци в няколко файла по едно и също време с потребление на регулярни изрази, преименуване на групи файлове с потребление на комплицирани маски и шаблони, прекодиране на текстовете (включително и на файловите имена) с всевъзможни кодови таблици, управление на процесите в персоналния компютър, работа с графични файлове и доста други.
И в този момент се основават нови приставки за Far Manager. Лиценз: Безплатен (Open Source) .

Промени в 

Изтегли: (11.7 MB)
Изтегли: (12.8 MB)
Изтегли: (12.0 MB)

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР