Фантастико инвестира 25 млн. лева в нов търговско-развлекателен комплекс в

...
Коментари Харесай

"Фантастико" инвестира 25 млн. лева в нов търговски комплекс в Перник

" Фантастико " влага 25 млн. лв. в нов търговско-развлекателен комплекс в Перник, който ще отвори публично на 26 август. Това е 45-и супермаркет за българската верига, която има магазини в София, Кюстендил, Елин Пелин и Банкя и строи нов обект в Ботевград.
Новият комплекс
" Инвестицията в Перник е напълно със лични средства ", посочи за " Капитал " изпълнителният шеф на " Фантастико " Светослав Гаврилов. Комплексът е издигнат за 10 месеца от " Бараж груп " и е ситуиран на 11 хиляди кв. метра повърхност. " Това е втори обект на " Фантастико ", който построява нашата компания. Първият беше в столичния квартал " Манастирски ливади-запад ", уточни Костадин Чуклев, притежател на строителната компания.

Магазинът в Перник ще предложи над 45 хиляди продукта. Сред тях са артикули от дребни ферми, щанд за био- и профилирани храни, книги и образователни принадлежности. Хляб и закуски се месят и пекат на място, а транжорната за месо е стъклена и всичко в нея е очевидно за посетителите.

В комерсиалния комплекс има още книжарница, аптека, оптика, химическо почистване, осигурителен брокер, тото пункт, Еasypay, зоомагазин, парфюмерия, боулинг, кафетерия. Той разполага и със 157 паркоместа. Отварянето на комплекса подсигурява 145 нови работни места, от които 106 са в комерсиалния обект.
" Фантастико " и в Ботевград
" Фантастико " строи супермаркет и в Ботевград, в който влага 15 млн. лева За задачата през септември предходната година компанията завърши договорка за пазаруването на парцел с повърхност 6700 кв.м. Очаква се супермаркетът да бъде открит до края на годината. Планира се комерсиалният обект да е с кафетерия, детска площадка и паркинг.

" Ще осъществим и за тази година капиталовата си стратегия, по този начин както го направихме и през 2020 година Тогава макар пандемията отворихме два магазина в столицата, както бяхме възнамерявали. И по-важното е, че всичко това се прави със лични средства на компанията, без заеми ", разяснява за " Капитал " Светослав Гаврилов.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР