Фамилия Каимски от Дупница са второто семейство от кампанията на

...
Фамилия Каимски от Дупница са второто семейство от кампанията на
Коментари Харесай

Семейство от Дупница са новите посланици на Lidl

Фамилия Каимски от Дупница са второто семейство от акцията на Lidl „ Верига от обичани артикули на нашето семейство ", която показва български фамилии от разнообразни краища на страната. Именно те са идващите основни герои, които показват своята рецепта за благополучие и обичаните си артикули.
Семейство Каимски са Пламен, Вася и 5-годишната Антония. Пламен е пожарникар, буен почитател на моторите, а Вася поддържа авторска кулинарна графа. Именно нейното занимание избира да споделя и дребната Нийка, както у дома назовават най-малкия член на фамилията. Думата, с която семейство Каимски единомислещо се разказва, е „ заедно “. Според мама Вася за това способства и вкусната храна, която оказва помощ да се изглаждат дребните недоразумения и има силата да сплотява.
И тримата доста обичат да пазарят в Lidl и споделят, че нямат един обичан, а доста обичани артикули. Харесват всички артикули от пилешко месо, телешки стек и бургери от младо телешко, цариградски кюфтенца, сьомгова пъстърва и филе от аржентински хек. Пресните плодове и зеленчуци и зеленчуковият самун също са наложителни, както и детските плодови закуски на Нийка.
Имат доверие на месните артикули, тъй като са пресни,с потвърдено качество и несъмнено, вкусни.
„ Не мога да си показва да купя месо, което не е опаковано в защитна атмосфера, най-много от хигиенична позиция “, признава Вася. Затова, когато би трябвало да избира месни артикули, се доверява точно на Lidl. Това е единствената верига в България, в която се предлага прясно месо, сертифицирано за прохлада, качество и непорочност от интернационалния институт SGS. А едно от многото преимущества на сертифицираното от SGS месо е точно методът на пакетиране – то се случва в защитна атмосфера, с помощта на което свежестта и вкусовите му качества се резервират по-дълго.
Разбира се, обичаните артикули на семейство Каимски наложително участват и измежду обичаните предписания на семейството – „ Пилешки филенца с киноа “ и „ Телешки стек с моцарела и боровинки в точени кори “. А по какъв начин да ги приготвим всеки може да научи от кулинарната страница на Вася, както и на gotvi.lidl.bg.
Междувременно, от Lidl припомнят, че нежните месца са най-вкусни, когато са приготвени с щипка обич и споделени със фамилията у дома. Повече информация за акцията „ Верига от обичани артикули на нашето семейство ", може да следите тук!
Oще доста хрумвания за положително #Вкъществуване вижте тук!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР