Фалстарарт на делото срещу Гергана, убила бебето си Анка в

...
Фалстарарт на делото срещу Гергана, убила бебето си Анка в
Коментари Харесай

Гергана, убила бебето си, се усмихва на журналистите! Делото не се състоя

Фалстарарт на делото против Гергана, умъртвила бебето си Анка в Стамболийски. Магистратите не дадоха ход на делото, защото бащата на убитото дете не бе постоянно свикан. Янко се явява като частен обвинител. Разпределителното съвещание бе отсрочено с една седмица, колкото е законовият период за съобщение. Това съобщи TrafficNews.
За следващ път Гергана влезе в правосъдната зала с усмивка, виждайки медийния интерес. Въпреки това младото момиче резервира цялостно безмълвие. До последно тя отхвърляше виновността си, макар множеството доказателства против нея. Следващата седмица следва да се разбере дали делото ще се гледа по бързата процедура или по общ ред.
Гергана още веднъж ще бъде върната в пандиза, защото е с непрекъсната мярка задържане под стража. Тя може да прекара остатъка от живота си зад решетките, в случай че съдът я признае за отговорна.
Припомняме, чe 18-годишното момиче задуши до гибел дъщеричката си и захвърли тялото в двора на Заглушителна станция на Стамболийски. Тялото на бебето било намерено от клошар. При огледа правосъдните медици открили, че детето е умряло от задушаване. В устата му е открит чорап, който е спрял притока на въздух.
По думите на прокурора детето е било измъчвано и по-рано. Имало е синини по тялото и рани по устната. Мъжът, с който Гергана е живеела на фамилни начала, обяснил че желае да се грижи за детето, само че тя не е желала, тъй като й било " тежест и задължение ". Гергана има и друго дете, което е родила след Анка, само че тя го е изоставила и то към този момент е осиновено.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР