Факултет Техника и технологии“ – Ямбол дипломира на тържествена церемония

...
Факултет Техника и технологии“ – Ямбол дипломира на тържествена церемония
Коментари Харесай

Факултет „Техника и технологии“ – Ямбол при Тракийски университет дипломира 204 инженери


Факултет „ Техника и технологии “ – Ямбол дипломира на тържествена гала 204 инженери, от които 140 бакалаври в специалностите Автотранспортна и земеделска техника; Дизайн, технологии и мениджмънт на стилната индустрия; Автоматика и компютърни системи; Електротехника; Топло- и газоснабдяване; Индустриално инженерство; Технология на храните и 64 магистри във всички професионални посоки на факултета.

Ректорът на Тракийски университет – Стара Загора доцент доктор Добри Ярков приветства абитуриентите: „ Повярвайте ми, че ще се гордеете, че сте учили тук, във Факултет „ Техника и технологии “ и в Тракийски университет, тъй като университетът е университет на бъдещето и университет, чиято задача е да резервира младежите в България. Желая Ви да бъдете здрави и да останете да работите тук, в района, а тези, които са почнали към този момент като асистенти и докторанти към факултета, знайте, че Тракийският университет ще обезпечи Вашето кариерно развиване и ще Ви помогне. Радвам се, че през днешния ден, тук има толкоз доста представители на бизнеса, които имат потребност от инженерни фрагменти. Желая Ви попътен вятър, бъдете здрави и бъдете оптимисти и знайте, че по-доброто за Вас и за България следва! Успех! “

Деканът на факултета доцент Ваня Стойкова пожела „ попътен вятър “ на новите инженери: „ Скъпи сътрудници абитуриенти, уверени сме, че всеки от Вас ще откри или към този момент е намерил своя път на личностно и професионално развиване и се надяваме че знанията, които получихте тук при нас ще допринесат за Вашата сполучлива професионална реализация. Ще се радваме, в случай че годините тук са помогнали да израснете и като персони, като хора, подготвени да се оправят с всички провокации, които животът им сервира! Днес вие тръгвате по своя път, само че ще помните своята Алма Матер – ТрУ и ФТТ. А, ние ще запомним Випуск 2021 - първият випуск, които ще остави своя диря и като  засади дърво в двора на факултета. И дано това да е випуска на 100 % професионално осъществилите се в практиката инженери, от които несъмнено нашата промишленост има потребност, випускът на младежите, които ще останат тук, в нашия град, в своите градове, в нашата страна. Бъдете здрави, целеустремени, сбъдвайте фантазиите си! Попътен вятър, скъпи абитуриенти от Випуск 2021 на ФТТ! “

По традиция отличниците бяха наградени с грамоти и получиха дарове.

Гости на събитието бяха ректорско, декански и управителен управления на университета, представители на локална и държавна власт, на бизнеса, медии, както и близки и другари на абитуриентите.

Във випуск 2021 на ФТТ приключиха сполучливо 140 инженери в бакалавърска степен със междинен триумф мн. добър 4,51 и 64 магистър-инженери със междинен триумф мн. добър 5,15.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР