Фактите. 60 са изгонените от САЩ руски дипломати. Няколко пъти

...
Фактите. 60 са изгонените от САЩ руски дипломати. Няколко пъти
Коментари Харесай

Лъженето за Нинова е като слънцето, въздуха и водата за всяко живо същество*

Фактите.

60 са изгонените от Съединени американски щати съветски дипломати. Няколко пъти са гонени 27 по-късно още 25, и още, и още. Изгони ги Тръмп, който бе в в действителност топли връзки с Путин.
През април 2021 година Чехия изгони 60 съветски дипломата. Месец преди този момент изгони 18 – общо 78 за по-малко от 20 дни.

На 23 март т.г. Полша изгони 45 съветски дипломати.

Само през последните години година над 40 страни са гонили съветски дипломати за нерегламенитирана шпионска активност и застрашаване на националната сигурност на съответната страна. От 24 февруари насам са изпъдени над 450 съветски дипломати.
На едно от съвещанията на Министерски съвет външният министър Ганчовска заяви за желание да се гонят огромен брой съветски дипломати. Но не е вземано решение, - признава Нинова. Значи е знаела, само че твърди, че не е знаела. Знаела е!

Най-изумителното е, че тя счита, че не би трябвало да се гонят съветски дипломати. Дори в случай че са застрашавали националната сигурност на България? Наистина ли?

Нинова съобщи по Нова тв още и това: Русия е другарска страна за нас. Русия обаче назовава България неприятелска. За което Нинова разяснява: Тяхно право е да вземат такова решение. Невероятно: ние сме зложелател на Русия, която в действителност ни е приятел…
Нинова, Нинова, Нинова, Нинова… Нинова… Нинова, Нинова… Нинова, Нинова, Нинова, Нинова… Нинова, Нинова – стига неистини на вдишай,...
издишай

Емил Азар

* Дружбата със Съюз на съветските социалистически републики ни е нужна като слънцето, въздуха и водата за всяко живо създание. Изразът е на Георги Димитров, ръководител на Българска комунистическа партия, министър-председател на НРБългария, умрял на 2 юли в Съюз на съветските социалистически републики.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР