ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Емил Василев: Българските лъжливи политици не мислят за доходите на българите

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
България е задръстена със скъпи отпадъци и лъжливи политици. Тия дни се озъртам по уеб страниците, тъй като се постанова да купя преносим компютър. Прощавайте, но цените на новите преносими компютри в Чехия и Словакия да вземем за пример са по-ниски от използваните им по-стари аналози у нас.

Това разяснява във " Facebook " Емил Василев.

Един образец ще ви дам. Чисто нов преносим компютър с процесор i3 от 11-то потомство и 512 гигабайта SSD с качен Windows 11 Pro и 3 година гаранция се продава в Прага и Братислава за 290 евро с Данък добавена стойност. У нас на същия цената е двойна. Който не желае за същите тия 290 евро може да си купи използван аналог на 4 години с процесор от 8-мо потомство, като Windows-а си го плащаш настрана. Остава единствено да ни пратят на свободния пазар за ел. сила и сигурно в София ще се живее по-скъпо от колкото в Лондон и Париж, нищо че сме с тройно и четворно по-ниски заплати.

Наште политици плачат за Шенген и Еврозоната. На кой елементарен човек му дреме? Тия въобще поглеждат ли цените, вървят ли да пазарят? Как пък за 32 години не се откри един най-малко български политик, който да каже: ГЛАВНАТА ми задача е увеличение на приходите на популацията. То по тази причина и население към този момент няма. Щели да таксуват свръхпечалбите на Лукойл, с цел да раздават обезщетения за високите цени на горивата.

Само дето свърхпечалбите се осъществят в дъщерна компания в Швейцария, а рафинерията в Бургас братушките съзнателно я държат на загуба. Ще обложат швейцарска компания по кое време цъфнат налъмите. Спрете да лъжете, бе. Като не можете да управлявате, тъй като единствената ви мисъл е в кражбите, най-малко спрете да лъжете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР