ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Слабите места на Путин - как да бъде лишен от сила и безочие

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Майката История лукаво си намигва с подлата си щерка Политиката и реди пред човечеството остарелия пасианс с следващия " диктатор-камикадзе " в ролята на жокер (главен антигерой). Не бива да одобряваме безгрижно игривото въодушевление на тези две уважаеми дами. Политическият комизъм е много характерен и от шегите им постоянно шурти човешка кръв на всички страни. Нека не бъдем идиоти, не си играйте на Политика, приемайте я като сериозна просвета със сурови закони, строги правила и непоклатими постулати. Нали на никого няма да му хрумне да анулира закона за гравитацията или нещо друго от този жанр. А в политическия живот сходно безсрамие се случва много постоянно.

Време ни е да пораснем и да се научим да действаме рационално. Това ще ни разреши да избегнем повтарянето на остарели неточности и да не довеждаме рецесията до крайни разновидности, когато в действителност

ще потекат реки от кръв,

при това освен в Украйна. Тогава ориста на цивилизацията още веднъж ще увисне на тънка нишка, усукана от непредсказуема композиция на самостоятелни пристрастености, публични ползи, банални недоразумения и съвсем браунови политически дейности (случайни и безредни, по прилика сходство на Брауновото движене във физиката – б.р.). Време е да се научим да не настъпваме " мюнхенската мотика " (Мюнхенското съглашение на западните водачи с Хитлер от 1938 г.). Нека тази кървава смешка да не сработи. За това е належащо да се приложи сложен проект за разрешаване на спора. Единен проект със съответните стратегически, тактически и оперативни дейности по всички посоки. Един от методите да се ускори позитивният резултат от бъдещите дейности е да се приложи методът на съгласуваните логичен линии. Но няма да се впускаме във военно-технически детайлности, дано се съсредоточим върху политико-психологическите аспекти на тактиката.

Необходимо е малко по малко Путин да бъде лишен от неговата мощ и безсрамие. Той би трябвало още веднъж да стане малък, слаб и раздразнителен (безполезна черупка). Тъй като имаме работа със строго персонифициран тоталитарен режим отпред с диктатор-камикадзе, от кардинално значение е разбирането на неговите психически особености. И оглед на лимитираните интелектуални качества на Путин (тъповат хитрец) и неговите душевен комплекси (непълноценен егоцентрик), можем да го определим като човек с аналогово, фрагментарно нихилистично по същността си мислене. Необходимо е да изясним кои са опорните стълбове на психическото му равновесие и неговата самонадеяност.

За това може да ни помогне починалият Жириновски. Този злобен смешник постоянно е изричал съкровените мисли на своя стопанин. Така малко преди безславната си кончина този политически безумец изброи

военните преимущества на Русия пред Запада

Нещо повече, дефинира създалата се обстановка като удобна за започването на войната – до момента в който преимуществата са налице. При това той уточни съответните видове въоръжения, главно ракети, забравяйки по някаква причина много развитите и рискови кибертехнологии. Тези знакови за диктатора-камикадзе типове оръжия би трябвало да станат обект на деликатно наблюдаване от страна на всички съдружници (от демократичния свят – б.р.) и на съответните дейности за тяхното обезвреждане, защото това ще бъде допустимо най-силният психически потрес за Путин.

Процесът на " депутинизация " към този момент е в ход и провалите на рашистките войски в Украйна и подхванатата от Запада политика на наказания към този момент разклатиха психическата резистентност на диктатора-камикадзе.

Психологическата черупка, в която живее той в последния стадий от политическия си живот, към този момент устоя на този удар, конструирайки своя мислена действителност. Преломен миг, разрушаващ илюзиите му, може да стане постигането на основни триумфи в укрепването на украинската противовъздушна защита – до степен да смъква най-съвременните ракети, откъдето и да са изстреляни. Съществена изгода може да донесе и демонстративното очистване на значими политически и военни обекти в централните и източните области на Русия. Финалният удар би трябвало да бъде нанесен против кибервойските му посредством сриване на уеб сайтове на силовите структури, блокиране на информационни линии и т. н. Всичко това би трябвало да се провежда в съответния миг, най-малкото като проява на новото съответствие на силите и сигнал, че отсега нататък би трябвало да се води война по избрани правила. Има исторически казус – съглашението с Хитлер за неупотреба на химически оръжия.

Ако след такава интервенция Путин към момента е жив, най-малкото ще е схванал, че в този момент могат на вършат с него каквото изискат. Диктаторът-камикадзе може и да не отстъпи от своята " украинска девиация " (obsession), само че ще е заставен да одобри тези условия и ще стартира

нов стадий на войната

Порядъчно смазано, царчето по-скоро ще рискува за последно като се обърне към обичайните и затова губещи способи за водене на бойни дейности, разширявайки мащабите им и протакайки развръзката колкото е допустимо, в опит да тушира Украйна. Този радикален поврат ще даде подтик на дезинтеграционните процеси в политическия естаблишмънт на рашистката империя. Вече лишени от възприятието за безотговорност, всички ще се втурнат да оцеляват на правилото „ спасявай се както можеш “.

На този стадий ще стартират да се обрисуват контурите на бъдещото преустрояване на рашистката империя и ново съответствие на силите в света. Украйна към този момент направи доста, с цел да заеме почтено място в този нов международен ред и би било политическо безумство да загуби всичко това поради вътрешни проблеми. Затова няма да се уморя да дублирам:

деолигархизация, декриминализация, иновационен пробив

И умилени от тази разумност, уважаемите Дами най-после ще разкрият пред прилежните си възпитаници тайните на остарелия пасианс. И това ще бъде пътят към Победата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР