ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Емил Василев: От 300 години Русия води само кървави завоевателни войни

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Независимо дали Русия е царска, руска или путинска, имперската ѝ политика през последните 300 години е една и съща - завземане на непознати територии с нападателни войни, покоряване и даже заличаване на нации, присвояване на ресурсите на цели страни.

Това разяснява във " Facebook " юрист Емил Василев.

Удивителна последователност, която ясно демонстрира, че формата на ръководство или господстващата в даден интервал идеология не играят никаква роля. Каква е разликата в метода на мислене и " полезностите " на Путин, Сталин и Екатерина Велика - никакъв. Ако някой чака, че след настоящия московски кръволок ще пристигна някой радикално друг бащица, който радикално ще промени Империята на злото, грубо се заблуждава.

За всички останали нации войните постоянно са били произшествия, само Русия е излизала по-силна и от най-кръвопролитните за нея войни.

Справка - нашествията на Наполеон и Хитлер. Войните са допингът, от който тя има потребност от време на време, с цел да " поддържа формата си ". Оставете руснаците без войни няколко десетилетия и те стартират да линеят. Русия не може да бъде реформирана, тя може само да бъде спряна. Дано най-сетне цивилизованият свят е схванал това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР