ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Инжекция за неродените

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Програмата на Съединени американски щати за сигурност на имунизациите (англ. Vaccine Adverse Event Reporting System, VAERS) е ръководена взаимно от Центровете за надзор на болесттите и от Агенцията за надзор на храните и медикаментите. Създадена е през 1986 год. Медицинските експерти са задължени да оповестяват там за нежелателните реакции, показали се у пациентите след ваксинирането им.

Натрупаната информация се употребява от контролиращите органи при вземането на решение дали изгодата от даден препарат надвишава задоволително неговата вредност и би ли била оправдана по-нататъшната му приложимост. Защото, както е споделил великият Парацелз, един от мъдреците, съдействали за появяването на актуалната фармакология: «Alle Dinge sind Gift, und nichts is ohne Gift, allein die Dosis macht dass ein Ding kein Gift ist»... Сиреч: «Само дозата разграничава отровата от лекарството».

Голяма е отговорността на учените и на тези, от които зависи нашето здраве. Ала можем ли да им се доверим, имат ли те съвест?

За единадесет месеца в базата на VAERS са регистрирани 2899 записа за гибел на плода, настъпила след имунизирането на майките против Ковид – 19 (най-честата причина е импровизиран аборт). Трябва да отбележим, че това число е общо и обгръща също прецеденти, чийто съдбовен край не е бил провокиран от инжекциите против Короната. Но неизвестностите може да се отстраняват чрез съпоставянето на две равностойни системи…

Архивът на същата организация за последните три десетилетия включва 2225 случая на загуба на плода, предизвикана от имунизацията на бременни с други (не противоковидни) препарати. Излиза, че средногодишната ембрионална смъртност се е повишила внезапно от 75 броя на няколко хиляди.

2015 от записаните във VAERS «противоковидни» спонтанни аборти са настъпили след инжектирането на имунизацията на «Пфайзър», 689 – на «Модерна».

В публикация, оповестена през октомври 2021 год. в «Медицинския вестник на Нова Англия» (The New England Journal of Medicine», се твърди, че резултатите от проучванията, с които Центровете за надзор на болесттите и Агенцията за надзор на храните и медикаментите оправдават своето решение да предлагат имунизирането на бременни, са били «погрешно изтълкувани». Указаните данни били препроверени от други експерти и се оказало, че при 81,9% от дамите, получили противоковидна ваксина до двадесетата седмица от бременността, е настъпил импровизиран аборт.

А в случай че ваксинирането е било направено до 13 седмица на бременността, шансът за обикновено изхабяване на детето се стопява до 7,7 %. Тези индикатори се отличават доста от в началото показаните числа (разликата варира сред два и осем пъти в обособените области на изследването).

Трябва да имаме поради, че даденият материал е подписан от сътрудниците на Института за чисти и приложни познания (Institute for Pure and Applied Knowledge), чийто шеф, Джеймс Лайънс – Уейлър (James Lyons – Weiler), е лишен от съда от правото да се изрича за Ковид – 19, защото «бил направил голям брой лъжливи и подвеждащи изказвания за заболяването и ваксината». Правото на новия орднунг работи уверено против съперниците.

Мистър Джеймс е някогашен учител в Питсбъргския университет, има учени степени по зоология, екология и консервационна биология.

Голяма е отговорността на учените и на хората, печелещи от нашето здраве. Ала можем ли да им се доверим? Е, по въпросите за човеколюбието и разсъдъка те са доста красноречиви, на моменти биват даже плашещо напористи... Навярно е по този начин, тъй като най-охотно се приказва за неща, които не притежаваш.

Всеки е свободен да трактува горепосочените цифри по свое убеждение, да ги отхвърли, или да има едно мислено при вземането на решение.

При новия орднунг малко неща са ясни и естествени. Затова би трябвало да се съмняваме, да мислим… И да пазим своите беззащитни близки – възрастни, деца, неродени. Никой – нито ние, нито някой лоен милиардер или прислужникът му, няма право да се разпорежда с техния живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР