ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Ако няма коалиционно споразумение до 24 часа - куполът на цирка ще се стовари върху Радев и апашите му

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.

Все по-ясно е. Правителство няма да има. И да има - ще е паянтова барака, мъртвороден изверг, от ден до пладне.
Причината е една. Безпринципен сбирщайн, башибозук, събран принудително без идеология и без ясна кардинална цел от Радев, с цел да задоволи/начеше персоналното му его и да извърши непознати заповеди, противоречащи на националните ползи с една цел - обир.

Това написа на страницата си в обществената мрежа журналистът Николай Бареков. Той продължи със своя разбор на политическата обстановка у нас по този начин:
Радев форсира Нинова и Слави през Кирчовците и кариеристи от Има Такъв Народ като логопедичнодисфунционалната Ива Митева и умрялата Демократична България да се съешат до петък, с цел да поемат отговорност за измяната към Македония до 14 декември и непоносимите сметки за ток, газ и парно, насадени от некадърното безучастие на служебното държавно управление и ментора им през цялата 2021 година. Няма ли съдружно съглашение до 24 часа - куполът на цирка ще се стовари върху главата на Радев и на апашите му още в петък.
ПП: Радев оферирал през Киро Петков Нинова да е ротационен ръководител на Парламента за 1 година. Тоест Първа промяна, в случай че оцелеят 12 месеца. Толкова им е хоризонта в тиквите, а на Атанасов и Хр Иванов предложили “Пакет” министри, замминистри, замобластни и шефове на организации - като че ли са компоти, зеленчуци и пакетирани манатарки и градски печурки на кило и ги оферират за тлъсти мениджърски позиции, а не за виновна в интерес на страната и народа.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР