ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

БСП е толкова вредна за правовата държава, колкото и ГЕРБ, и ДПС

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на Методи Лалов, някогашен арбитър, понастоящем общински консултант от " Демократична България " в СОС:

Политическото двуличие и партийните сметки са нещо, което в никакъв случай няма да приема.

Българска социалистическа партия години наред беше официална съпротива на уродливото ръководство на ГЕРБ; управляваше с ДПС; назначи Пеевски в ДАНС; гласоподава за Цацаров за началник на КПКОНПИ; изпрати във Висш съдебен съвет хора, които избраха Гешев за основен прокурор; в редиците ѝ има забележителен брой олигарси; избра Манолова за омбудсман, дружно с другите партии на статуквото; пази неприкрито антибългарски ползи, основно в региона на енергетиката; в редиците ѝ има голям брой сътрудници на Държавна сигурност, а измежду съдружните ѝ сътрудници има партия с название Българска комунистическа партия...

Затова не одобрявам да се приказва, че коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи е невъзможна, само че някак си се позволява такава с Българска социалистическа партия (б.р. ген. Атанас Атанасов я допуска). Българска социалистическа партия е толкоз нездравословна за правовата страна, колкото и ГЕРБ, и Движение за права и свободи. Следва да имаме еднообразно отношение към всички партии на статуквото, които са отговорни за ограбването и опростачването на обществото ни и да работим интензивно от ден на ден жители да проглеждат за същинската им същина.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР