ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за ...

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

Георги Дренчев: Борисов опитва да пришие грешките си на служебния кабинет

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
" Липсата на адекватни стопански и медицински ограничения от началото на коронавирус рецесията от декември 2019 година до април 2021 година докара до положението, в което се намираме през днешния ден ", написа във Facebook Георги Дренчев. Ето и останалата част от изложението му:

" Бяхме очевидци на няколко десетки театрални постановки и моноспектакли от страна на Борисов и доближените му, които предизвикаха гибелта на хиляди и фалитите на десетки хиляди.

Ваксинационна акция въобще нямаше, а страната бе затваряна в това число с КПП-та към градовете, а парковете и планините забранявани за визити и разходки и то едвам при към 50-60 души инфектирани.

Решенията се взимаха на парче и генерираха голяма корупция, както за ваксини без ред първоначално, по този начин и за документи без имунизация в следствие.

Днес макар че, още веднъж, Борисов се пробва да пришие грешките си на едвам 6 месеца управлявалият длъжностен кабинет, непрекъснато саботиран от междинния ешелон на ГЕРБ, обръчите им от компании, работодателските и синдикалните организации.

Арогантният апаш, привикнал да се крие зад измисления си партиен авоар, който самичък е избрал и издигнал, вижда своя късмет за избавление от криминално гонене, като се окопае във властта.

Трябва ли да му го позволим? Това е въпросът ".

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за опис от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?

Източник: fakti.bg