ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Георги Дренчев: Борисов опитва да пришие грешките си на служебния кабинет

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
" Липсата на съответни стопански и медицински ограничения от началото на коронавирус рецесията от декември 2019 година до април 2021 година докара до положението, в което се намираме през днешния ден ", написа във Facebook Георги Дренчев. Ето и останалата част от ревюто му:

" Бяхме очевидци на няколко десетки театрални постановки и моноспектакли от страна на Борисов и доближените му, които предизвикаха гибелта на хиляди и банкрутите на десетки хиляди.

Ваксинационна акция въобще нямаше, а страната бе затваряна в това число с КПП-та към градовете, а парковете и планините забранявани за визити и разходки и то едвам при към 50-60 души инфектирани.

Решенията се взимаха на парче и генерираха голяма корупция, както за ваксини без ред първоначално, по този начин и за документи без имунизация в следствие.

Днес обаче, още веднъж, Борисов се пробва да пришие грешките си на едвам 6 месеца управлявалият длъжностен кабинет, непрекъснато саботиран от междинния ешелон на ГЕРБ, обръчите им от компании, работодателските и синдикалните организации.

Арогантният апаш, привикнал да се крие зад измисления си партиен актив, който самичък е избрал и издигнал, вижда своя късмет за избавление от престъпно гонене, като се окопае във властта.

Трябва ли да му го позволим? Това е въпросът ".

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР