ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Калинката е хищен дзвер

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Знаете ли, българи, какъв брой организации и агенцийки устояваме с нашите пари? Вероятно не. Тринадесет държавни организации и 29 изпълнителни организации. Има прелюбопитни сътворения като: Изпълнителна организация по селекция и репродукция в отглеждането на животни, Изпълнителна организация по сортоизпитване, апробация и семеконтрол и Изпълнителна организация " Проучване и поддържане на река Дунав " /как поддържат тъкмо Дунав не ми е ясно, само че очевидно топ-експертите в организацията знаят/. Това разяснява във " Facebook " Елена Гунчева.

И да подчертая - всяка една организация си има началник и по-малки шефчета, служебни коли, климатици, секретарки, бонуси и така нататък Голяма част от шефовете са с надълбоко интелектуалната, стилна и експертна визия на съществото на фотографията, решено в дънково якенце и взор, с който и тухлена стена би се гордяла! Загледайте се!

Това калинче отговаряло за вложенията. Само, че казусът е, че преди да търсиш вложения, би трябвало малко да си вложил в ум и обучение! Иначе не става! И да бъда злобна - гледайки я, нямам пояснение поради какви персонални качества е поставена там, тъй като каквито и специфични умения да има, чак за 38 хиляди не са!

Калинките като биологичен тип са хищници. А позволени до държавната софра, напряко стават стръвници. Разсипват всичко, тъй като по природа са нездравословни и непотребни. Но пък народът, гледайки красивите им окраски, си мисли, че са безобидни и почтени.

Но единствено това моме от фотографията е нанесло вреди на страната в размер евентуално на милиони - освен от заплати, дадени за тоя/тая, дето духа, само че и от цялостното безучастие заради ментални и просветителни качество да се свърши някаква работа!

Станахме страната на калинките и тулупите. И някак си не виждам стадата вложители на границата, които да се надпреварват да си дават парите в България! Може пък и да са пропуснали да се видят и обсъдят настоящата икономическа конюнктура и условия за бизнес с момето!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР