ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Илиян Василев: Борисов тества Захариева и Митов в медиите

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Илиян Василев, фейсбук

Има хора които просто не са направени от тесто за министър-председател. Но не престават да бързат да стигнат равнището на своята непросветеност. Митов се пробва с празнословие - процедурата на филибъстеринг - да потопи и да нищоправи по тематиката правосъдна промяна. Комисии, национално разискване, консенсус и прочие бла-бла, с цел да завоюва време. Нямам визия дали го държат с нещо, само че оставя такова усещане, откакто крепи Гешев.

Наели са да го преведе ГЕРБ през пустинята на публичното отричане и политическа неплатежоспособност.

Мнозина мислят, че откакто няма идеология, няма никаква концепция по какъв начин да прави промени, партията ГЕРБ няма бъдеще. Нямате концепция по какъв начин сплотява концепцията за групова взаимозависимост от властта като източник на социална значителност, сигурност и благополучие.

Борисов просто пусна Захариева и Митов да приказват по медиите, с цел да види кой по-добре се оправя с омайването.

Проблемът е, че привилегиите на номенклатурата на ГЕРБ са за сметка на целия народ, даже и огромна част от гласоподавателите. Както изгубиха повече от 300 хиляди гласа, идващия път ще паднат под равнището на Слави, незабавно като се промени избирателен кодекс и различен стои отпред на ЦИК и Информационно обслужване.

Ако някой не вижда наклонност сред 2009 година 116 депутата, 84 депутата 2014 година, 97 - 2017, 75 - 2021, значи има срив в когнитивните качества. Днес ГЕРБ има толкоз депутати, колкото имаше Българска социалистическа партия в предишния парламент. Тенденцията е ясна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР