ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Господа - другарчетата и дъното на историята

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Глобализмът, прикриващ с благи пожелания устрема на неколцина богаташи да овладеят международните запаси, води война с националните страни. Битката е жестока, води се на всички фронтове и визира даже съзнанието и сърцата на увлечените в нея човешки маси. Ние направихме своя избор в тази кланица... Както нормално, подкрепихме неверната страна.

Краят на републиката настана след вкарването ни в Евросъюза. С нея погинаха независимостта и обичайна политическа система. Властта бе поета от едрия капитал, който наложи своите правила на ръководство. Територията на ненашата страна и жителите ѝ биват обсъждани като огромно дружество, надлежно стремежът на притежателите е да получат от него допустимо най-голямата облага. В тези условия партиите са ненужни.

Българска социалистическа партия е един от многото образци за тяхното отмиране у нас и по целия континент. Тя се обезличи и загуби ориентировка в сляпото следване на напътствията на корумпираните брюкселски служители. Който предава родината, няма право на живот - по този начин е редно. Ала неприятното е, че заслуженото отмъщение ще ни донесе повече беди... На «Позитано» разполагаха с задоволително средства, с цел да позабавят процесите, разрушаващи публично - икономическите връзки. Там имаха хрумвания за решаването на някои от належащите проблеми и вероятно можеха да провеждат осъществяването им. В края на краищата организацията бе мощ, способна да сплоти мнозина от народа. А в този момент с нейното изгубване ние губим последната опора и от жители ставаме безправни ратаи в наложения ни феодализъм.

Вярно е, че крахът на несоциалистическата групировка бе предстоящ от дълго време. Безотговорните ръководителите направиха доста, с цел да отвратят поддръжниците. С идването на Корнелия Нинова нещата се трансформираха. Председателката и нейният екип пробваха да разчистят свърталището на алените чорбаджии и изродчетата им. Противостояха, колкото можеха, на диктата на Европейски Съюз и ПАСЕ. Искаха да върнат партията в действителния живот, при хората. Работеха настойчиво и съвсем съумяха. Не им доближи увереност – когато трябваше да работят, избраха да изчакат. Все отново, с помощта на настоящето ръководство Българска социалистическа партия притегли благосклонностите или най-малко интереса на мнозина, стана за тях фар, който изпраща лъч вяра в бурното море.

По справедливи аргументи резултатите от изборите нямат никакво значение -просто на 4 април се гласуваше поради легитимирането на властта на мафията. Но това е друга тематика. Обаче неразбираемо и недопустимо е изригналото след това възмущение на розовата номенклатура против лидерката. Сигурно тя не им е угодила със своите познания, праволинейност и самообладание... И кои единствено са участниците в метежа? Страшновати остарели моми, мъжленца с леко държание и всякакви мазни муцуни... Ах, какъв брой праведни и сериозни станаха внезапно върлите бранители на брюкселските извратеняшки хрумвания! За тези безсрамници паниките и стремежите на трудовия човек не костват и пукнат грош. И вместо да дърдорят дивотии, врескливите господа – другарчета би трябвало да се отчетат за своите дейности. А след това да получат отмъщение. Защото изгубеното доверие на гласоподавателите е резултат от тяхната персонална несръчност и низост.

Имаше претенденти за депутати, които се срещаха с хората и ги убеждаваха в правилността на измененията, предлагани от Българска социалистическа партия. Такива като Александър Симов и Кристиан Вигенин съумяха. За страдание голямата част от функционерите са безделници, подготвени да продадат всяка уговорка, стига да им разрешат да живеят наготово. Тази мъртва маса е баластът, пращащ и страната, и партията на дъното на историята.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР