ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Премиерът закри темата за сина на Радев в стила на Марио Пузо

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
" Познавам момчето на Радев - рядко готин, интелигентен, хубав и състезател. Оставете го на мира! Не ви ли е позор да вършиме по този начин с деца? ". Така министър-председателят нахока медийно-административния си слугинаж, който цяла седмица живя в паралелна Вселена, където " хайманата на летеца " замеря трудещите се с камъни от " незаконен ваучър ".

Направи ли се Борисов на мафиотски необут в най-хубавите обичаи на Марио Пузо? Направи се. Определено му харесва ролята да се държи покровителствено благородно и то не от през вчерашния ден. Едва ли телефонът му звъни още с мелодията от " Кръстникът ", само че мелодията на сърцето му си остава на вълните на 90-те. Толкова сладникаво сърцедокосващо ни изясни зле завоалирано, че " мое да сме секакви, ма не закачаме децата ". И 100 на 100 се е развълнувал след етюда.

Етюд, от който евентуално са се възторгнали доста от феновете му, само че не и най-големият му обществен зложелател. Да, зложелател. В нашата дребна общественост няма съперници - всички противници в една или друга сфера са врагове или в най-хубавия случай съперници. И всичко е персонално. В случаи като този - прекомерно персонално.

Президентът Радев реагира незабавно и назова демонстрираната угриженост на премиера " спектакъл за наивници ".

" Знaм мнoгo дoбрe oткъдe идвaт aтaкитe към мeн и ceмeйcтвoтo ми. Кaтeгoричнo нe приeмaм дa ce нaмecвaт ceмeйcтвaтa и дa бъдaт прecлeдвaни. Знaeтe, чe прoтecтитe нa бългaритe ca зaкoнoмeрeн рeзултaт oт пoлитикaтa и дeйcтвиятa нa миниcтър-прeдceдaтeля ", съобщи президентът.

Така Борисов, вкарал в зловонието без срам даже здравния министър, усети, че манджата в персоналната му омраза с Радев беше грозно пресолена и заповяда " отбой " на слугинажа си по тематиката. Закри я персонално.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР