ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Георги Марков: Дълбок поклон на Доналд Тръмп

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
От президентския стол на великата Америка слиза Доналд Тръмп де юре, само че де факто той остава президент на милионите по света и Америка, които ненавиждат глобализма и неолибералните комунисти. Един път президент - постоянно президент. Това написа депутатът от ГЕРБ и някогашен парламентарен арбитър Георги Марков в страницата си във фейсбук.

Очаквам с присъщото си възприятие за чест и правдивост той да не признава изборите до край и да не участва на церемонията на новия американски президент, споделя Марков.

Тръмпизмът няма да угасне – бъдещето е на националните страни, прибавя депутатът.

Ето го и целия пост на Марков:

Приятели,
От президентския стол на великата Америка слиза Доналд Тръмп де юре, само че де факто той остава президент на милионите по света и Америка, които ненавиждат глобализма и неолибералните комунисти. Един път президент - постоянно президент.

От високата естрада на Организация на обединените нации никой не е произнасял такива исторически слова: „ Никога няма да предам американския суверенитет в ръцете на световните бюрократи, които никой не е избирал и не се регистрират пред никого. “

„ Бъдещето не принадлежи на глобализма, а на патриотизма. Америка отхвърля идеологията на глобализма и прегръща доктрината на патриотизма. “

Винаги ще помня думите му, че Америка се отхвърля от „ износа на народна власт “ и ще пази, и почита правото на всяка страна да отстоява своята религия, еднаквост, народен суверенитет, обичаи и традиции.

Като човек, който има от десетилетия дом в Централна Европа, няма по какъв начин да не помни думите му пред стотиците хиляди на площада във Варшава: „ Браво, вишеградци, Вие сте новия мотор на Стара Европа! “
Постигнатите му външнополитически триумфи и в Близкия Изток, и на Балканите, ще останат изумителни.

Тръмп е 100-процентов мъж и християнин, 100-процентов татко и брачен партньор – със брачна половинка 100-процентова жена.

Няколко години радикалните неолиберални комунисти в Америка, както и либералката CNN отхвърлиха да признаят неговата победа – напълно НЕОСНОВАТЕЛНО. Сега той ще им го върне напълно ОСНОВАТЕЛНО.

Защото той бе президентът, за който гласоподаваха живи хора, с открита еднаквост. Той е президентът на УРНИТЕ, а не на неидентифицираните гласове по пощата и тези от гробищата.

Очаквам с присъщото си възприятие за чест и правдивост той да не признава изборите до край и да не участва на церемонията на новия американски президент.

Тръмпизмът няма да угасне – бъдещето е на националните страни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР