ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Нарочно се налагат малоумни мерки. Това правителството съзнателно насърчава неподчинение

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на, асистент-преподавател във Англия :

Нарочно се постановат малоумни ограничения като маски навън. Това държавно управление напълно умишлено предизвиква непокорство, отричане и всевъзможни конспирации. Въвежда неработещи ограничения, с цел да омаскари пандемията. То желае да сме безотговорни. Това е единственият метод да остане на власт.

Управляващите са наясно, че има пандемия. Още по-наясно са, че когато просветителната и здравната система рухнат, обществото ще изпадне в суматоха. Нужна ще е изкупителна жертва. Това няма да са те, несъмнено. Ще обвинят нас, че не сме спазвали същите ограничения, за които знаят, че не работят. В отчаянието си ще се съгласим.

Държава без обучение и опазване на здравето няма по какъв начин да има. Тогава ще последва локдаун, изключителни обстановки и каквото се сетим. Късно ще е да се съпротивляваме. Настане ли суматоха, всевъзможни взаимни отстъпки ще са допустими. Правителството желае да сътвори тъкмо такава обстановка, където обществото ще е на колене и ще е готово на всичко за някаква нормалност. Опорката, че няма кой да пристигна, от комедия ще се трансформира в психотрилър.

Ако не сме дисциплинирани и в този момент сами не си помогнем, след това Стокхолмският синдром не ни мърда. ГЕРБ ни го подсигуряват. С бездействието си ни подсигуряват обстановка, където те ще са единственото ни възмездие. Такова възмездие си е напряко присъда, която нито идващите, нито по-следващите избори ще трансформират.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР