ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Защо превърнахте България в обезлюдена територия

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Уважаеми прислужници на НАРОДА, за какво превърнахте Родината ми от райска градина в обедняла и обезлюдена Територия? Вие, които се клехте в Народното събрание и в Конституцията, забравихте българският народ, по чиито гърбове се изкатерихте до постовете.

Много от Вас не си спомнят какво са работили преди да станат депутати. Заслепени от лъскавите коли и магазини, от коктейлите и интернационалните круизи, забравихте от кое място тръгнахте, забравихте селата, в които живеят родителите ви, баби и дядовци, забравихте от кое място идва хляба и по какъв начин се гледат животни.

Вие си повярвахте, че сте богоизбрани и забравихте бедните, забравихте българите, забравихте народа си, забравихте децата и старците. Покатерили се по стълбата на властта, решихте, че България е Ваша бащиния и можете да я продавате и предавате.

Кой от Вас пристигна при народа си да попита преди да гласоподава безумните решения и закони?! Кой от Вас се спря да краде от националните пари? Кой от Вас внезапно не забогатя, докопал се до заветния пост? Колко от Вас не са получили пари или въздействие, с цел да гласоподават против ползите на българите?

Самозабравили се политикани, продължавате да смятате, че страната е Ваша, крадете и гласувате лобист- ки закони, нареждате роднините си на всички места и смятате, че сте безнаказани.

Задавам Ви въпроса – ЗАЩО ПРОДАДОХТЕ НАРОДА СИ? И въпросът ми е към всички Вас – и леви и десни, и междинни, и де песари и патриота ри….всеки един от Вас хвърли камък по българския народ и го докара до това унизително състояние.

Старците да ровят по кофите за отпадък и да нямат пари за медикаменти, младежите да бягат /да, думата е „ бягат”, като от война или катастрофа/, оставащите тук едвам да оцеляват.

Не Ви ли е позор като минавате в лъскавите си служебни коли около бедните пенсионери и протестиращите майки на деца с увреждания?

Или властта дотолкоз е притъпила човешкото във Вас, че изпитвате само омерзение към тези, които нямат власт и пари?

Аз пък се гнуся от Вас, тъй като с изключение на власт и пари нямате друго, нищо човешко не е останало във Вас, лицемерието Ви не може да ме заблуди. Всеки един от Вас има опция да направи нещо положително за народа си. Но не го прави! Предпочитате политиканстването и пресмятането на идващите избори, които още веднъж ще Ви обезпечат трапезата.

Българите желаят НЕЗАВИСИМОСТ – НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ВАШАТА КОРУПЦИЯ, АЛЧНОСТ, НЕКАДЪРНОСТ И ПРОДАЖНОСТ, НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ВАСАЛНОТО ПОДЧИНЕНИЕ, В КОЕТО НИ ВКАРАХТЕ, НЕЗАВИСИМОСТ ОТ БЕЗУМНИТЕ ЗАКОНИ, КОИТО ГЛАСУВАХТЕ.

Българският народ има право на опозиция против Вашето безумство.

За да има свободна и самостоятелна България!

Бог да пази българският народ! Да живее България!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР