ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата

...
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата
Коментари Харесай

Славена Точева – новият депутат от ГЕРБ, чийто мъж лежи в затвора за наркотрафик

ФАКТИ огласява журналистически следствия от разнообразни медии, тъй като поддържа свободата на словото.
Новата политическа звезда на ГЕРБ във Варна – Славена Точева, има мъж, който лежи в испански затвор за наркотрафик. Красивата дама бе определена на изборите на 4 април за депутат от морската столица с повече преференции (над 6800) от здравния министър проф. доктор Костадин Ангелов и с явната и неслучайна поддръжка на хората на локалния предприемач Дидо Дънката, разкрива в своя обява уеб сайтът „ 19 минути “.

Оказва се, че половинката на новоизбраната депутатка Славена Точева, от който тя има дете, е интернационален пласьор на опиати. Преди няколко години той е хванат с огромно количество дрога и е пратен в испански затвор, където и сега излежава 11-годишна присъда.

Когато мъжът ѝ е тикнат зад решетките в Марбея, тя става близка с Христо Николов. Неговата орис е удивителна: от водач на аления кмет Краси Костов, очевидно заради доста информация и преданост, той е повдигнат до общински консултант от Българска социалистическа партия. Кметът обаче се изпокарва с тогавашния мощен човек в левицата като неин учредителен секретар и също по този начин локален народен представител Димитър Дъбов, което не му донася идващ мандат, а властта минава в ГЕРБ. Шофьорът му – общински консултант, се озовава началник на огромна компания, отговаряща за сметосъбирането в града.

Амбициозната днешна депутатка обаче го зарязва. Следва съдружничество със сина на водача на Движение за права и свободи в морската столица Ведат Саккалъ. Впоследствие тя трансферира на колегата си дяловете от компанията.

Шампионката по преференции във варненската листа на ГЕРБ попада в медиите единствено по един мотив – всемирски. Преди няколко години тя съставлява „ Клуб Сенсо “ в журито на състезанието „ Мис Варна “. Славена се води хостеса в клуба на Милен Райков – Мушо, който пък наследява бизнеса на скандалния Борислав Манджуков, разстрелян обществено пред дома си през 2014 година

Според слуховете, от няколко години Славена Точева е изключително близка до варненския фактор и някогашен митнически владетел Дидо Дънката. Според някои, точно той е в основата на хилядите преференции, с което Точева се намърдва за народен представител от ГЕРБ и изпреварва даже национални любимци като проф. Костадин Ангелов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР