ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата

...
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата
Коментари Харесай

Къде ще се крият Борисов, Гешев и Пеевски от народната любов?

ФАКТИ огласява журналистически следствия от разнообразни медии, тъй като поддържа свободата на словото.
Колкото и необикновено да звучи това някому през днешния ден, един ден Борисов, Пеевски, Гешев, Доган, Цацаров ще бягат и ще се крият от националната обич. Логично е Борисов да търси усамотение и избавление от недоволните от неговото ръководство в родната къща в Банкя. Премиерът постоянно приказва за нея, умилява се, споделя нови и нови легенди и митове за бащината стряха.

Не, няма да живее там. Ще чува гласовете, които ще търсят отговор на лъжите и операциите. Сън няма да го лови. Нито околните му по тенис, бизнес и футбол ще бъдат тогава до него. Ще е самичък, колкото ѝ да не му се има вяра в този момент. Ще би трябвало да търси място, хем удобно, само че и надалеч от България. Но не знае непознат език.

Беларус. Лукашенко ще го одобри. Ако самият той е на власт. Лукашенко е построил с национални пари частна резиденция в гориста околност. В нея има над 10 първокласни къщи, в които са настанявани негови близки предприемачи, политици и посетители от чужбина. Борисов може да си разреши една от тях – сигурно ще е по-евтина от имението в Барселона.

На Борисов обаче доста по-близък е турският президент Ердоган. „ Моят другар Тайипи “, както го назовава Борисов, има претекст и опция да приюти Бойко, когато тръгне да си търси безшумно местенце да си ближе раните. Ердоган към този момент си построи нов дворец-резиденция за към 700 млн $. По-голям от Версай, по-скъп от резиденциите на Путин. Но Борисов няма да бъде настанен там. Може би ще му провиснал няколко стаи в остарялата резиденция „ Чанкая “, строена през 1920 година край Мармарис… Там към този момент са намирали заслон другари на Ердоган. Лидери на Движение за права и свободи също са преспивали в остарелия замък.

Възможен вид за Борисов е и Русия, само че по известни и незнайни за българите аргументи, най-вероятно подобен вид не влиза в сметките. По принцип там е рисково за хора, оказали се отвън властта. Руски специалисти предвиждат, че за самият Путин няма да е здравословно да е пенсионер в Русия…

В Испания Борисов даже не помисля да стъпи – следствието за онази барселонска къща му вгорчи живота. Забравете.

В Македония ще е доста покрай България, а и македонците не са на неговото мнение, че точно той им е помагал много…

Може да си купи гръцки остров – такава версия към този момент бе тиражирана. Но и това няма да стане, тъй като огромни непознати служби наблюдават под лупа придвижването на всяко евро или $ по сметките на някогашни политически величия, техни родственици и сътрудници.

Остава вид за заселване в Съединени американски щати, където щерка му към този момент е живяла. Но и там ще би трябвало да внимава доста заради голямото любознание на институциите за произхода на парите и собствеността на фирмите…

Забравете посоката Дубай. Каквито и танци със сабя да е играл Борисов, там не е гостоприемно място за него и другия от групата – Пеевски. Не единствено тъй като наличието на Васил Божков ще ги нервира или плаши, а най-много поради интереса на американските служби към някои банкови сметки и компании, свързвани с тях и хора край тях. Доскоро Дубай се считаше за втория дом на Делян Депесарско-милионерски, само че към този момент не е по този начин. Дългата ръка на съветските работа е една от причините…

За Сърбия да не загатваме – там е Сретан Йосич…

Х-л „ Берлин “ е трансфорат в нещо като бункера на Хитлер откъм защита и обезопасяване. Но към този момент се е трансформирал в нарицателно като щаб на задкулисието и Пеевски няма да заживее там. Хора от кръга му настояват, че е нерешителен толкоз, колкото е нахален и безочлив при лишаване на непознати бизнеси.

Все по-често се приказва за луксозно имение, което Пеевски си построил в с. Славовица, Пазарджишко, откъдето е определен за народен представител. Не толкоз известни са къщите, които имат с майка му в Симеоново, край София. Рядко се появява там. Но и рядко се е налагало до момента да се крие. От началото на митингите не се е появявал на никое място. Шубе, шубе… Научаваме за него от от време на време избухващите кавги и появяващи се информации, в които името му е забъркано с покупка на нови компании, рекет, присвояване на бизнеси и все от този жанр.

Вариант са къщите му в Ковачевица и Лещен, край Гоце Делчев. Рядко стъпвал там, съгласно локални поданици, само че човек не знае живота какво ще му наложи… Особено, когато би трябвало да се крие, тъй като има за какво да се крие.

Съединени американски щати, Турция, Сърбия и Дубай са минирани зони за Пеевски. Може би най-безопасно за него ще е на столичната улица „ Ген. Столетов “ 21…

За Доган нещата наподобяват лесни – летния сарай в Росенец или сарая в „ Бояна “. Нещата обаче се усложниха след акцията на Христо Иванов на „ Росенец “ и последвалите митинги. Прокуратурата даже призна, че някои от постройките на двореца там са противозаконни. Не е ясно още кои, само че спокойствието е нарушено.

В родния Дръндар почетния водач на Движение за права и свободи няма да се върне в никакъв случай. В Турция не може да стъпи освен поради възбраната на президента Ердоган, само че и отношението на доста от българските турци, които от години живеят в южната ни съседка. Доган евентуално разчита на своето лукавство: ще накисне за всички беди и зулуми Борисов, Пеевски, Цацаров и Гешев и ще се измъкне изсъхнал от тресавището, в което трансфораха тази страна.

За Цацаров от дълго време се приказва, че има парцели в Гърция. Водят се на различен човек. Сегашният началник на КПКОНПИ има хубава къща в летовището “Св. Константин” в Родопите над гр. Пещера. Но надали ще се откри там – под достолепието му е. Само че идва време, в което няма да му е до достолепието изобщо. Знае какво е сторил на доста хора, а тези неща се връщат, от време на време неведнъж по-жестоко. Съдбата обича тази игра.

Публикации оповестяват за добити към този момент осем парцела от основния прокурор Иван Гешев. Колкото по-скоро освободи поста, толкоз по-лесно ще му е да се покрие. Очевидно не осъзнава това и ще се запознае с сложния метод. Много обича да го ползва на други – ще има опция да се убеди самичък във въздействието. Някои от прокурорите, които през днешния ден му лъскат обувките и хвалят каскетите му, ще се постараят чашата да е изключително горчива. Той обаче се срещна със села, паланки и горски местности по време на екзотичните си акции, тъй че може да го удари на партизанлък - кой знае. С този каскет разновидността наподобява евентуален. Има си и въоръжен отряд към този момент...

Вече споменахме адреса " Ген. Столетов " 21. Наистина за упоменатите герои въпросното място може да се окаже най-безопасно и доста евентуално като вид за бъдещето.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР