fakti.bgСофтуерните разработчици все по-усилено се насочват към интегриране на устройства,

...
fakti.bgСофтуерните разработчици все по-усилено се насочват към интегриране на устройства,
Коментари Харесай

Windows 10 приема телефонни обаждания

fakti.bg

Софтуерните разработчици все по-усилено се насочват към консолидиране на устройства, работещи на разнообразни операционни системи. По-специално, задачата им е за съчетание на устройства, работещи на Android и Windows.

Последната такава разработка е от представителите на Microsoft, които оповестиха интеграцията в Windows 10 на една забавна функционалност. Тя разрешава приемане на телефонни позвънявания през личен компютър, като това става с приложението Your Phone.

В момента системата се тества, само че в близко бъдеще ще стане налична за необятен кръг консуматори. За да може телефонът ви да работи, е належащо смарт телефонът да е оборудван с Оценка за съвместимост с Android 7 Nougat и по-висока версия, а компютърът да има Bluetooth модул и Windows 10.

Интеграцията на Android и Windows стартира през лятото, когато личните компютри бяха в положение да получават текстови известия. Разработчиците на Microsoft споделиха, че компютърните консуматори ще могат да реализират телефонно позвъняване от компютър, употребявайки телефонния справочник на смарт телефона си.

Функцията позволяла и да отхвърлят входящо повикване или да го трансферират на гласова поща, да се срещнат с историята на позвъняванията и да върнат назад откритите номера. Може също по този начин да се превключват диалози сред компютъра и смарт телефона.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР