Фактът, че SUV-то Mercdes-Benz EQS, който дебютира тази пролет, ще

...
Фактът, че SUV-то Mercdes-Benz EQS, който дебютира тази пролет, ще
Коментари Харесай

Първа снимка на най-луксозното SUV на Mercedes

Фактът, че SUV-то Mercdes-Benz EQS, който дебютира тази пролет, ще има изключително първокласно осъществяване под марката Maybach, знаехме още от предходната есен с помощта на съответната идея. Сега обаче се появиха първите документални доказателства, че първокласната трансформация се тества сега.

Честно казано, разликата сред " елементарен " и " първокласен " EQS SUV е съвсем невъзможна за установяване заради камуфлажа на тестовия автомобил, само че самото му оформление ни подсказва, че измененията ще бъдат сведени до различен жанр на предната и задната част. И, несъмнено, SUV Mercedes-Maybach EQS би трябвало да получи най-богато оборудвания интериор, който обаче към момента се пази в загадка.

Технически този Maybach надали ще се разграничава от досегашната топ версия EQS 580 4Matic с двумоторна система за задвижване на четирите колела с мощ 523 к.с. и 858 Нм оптимален въртящ миг. Автономният пробег на такава кола е над 600 км.

В същото време кросоувърът би трябвало да получи и наточена трансформация от AMG - по прилика с лифтбека. Явно и първокласното SUV ще резервира общоприетата батерия, само че ще получи по-мощeн електрически силов тракт - нещо от порядъка на 650 к.с., както и различни настройки и разширено общоприетоо съоръжение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР