Фактът, че прогнозата за времето по нашите географски ширини напоследък

...
Фактът, че прогнозата за времето по нашите географски ширини напоследък
Коментари Харесай

Тото от Скандау избяга с гаджето си в Египет

Фактът, че прогнозата за времето по нашите географски ширини в последно време не вещае нищо хубаво, напълно не значи, че това се отнася и за остатъка от света. Напротив, без значение, че жаркият сезон в България към момента " се дърпа ", отлагайки идването си, има доста други страни, в които той към този момент е в своя кипеж, написа dir.bg.

Ето за какво огромна част от нетърпеливите известни персони, жадуващи за горещи прекарвания, взеха решение да стегнат багажа си и да се впуснат в преследването му, насочвайки се към някои от най-екзотичните и топли точки по земното кълбо.

За Йонислав Йотов, по-познат като Тото от " СкандаУ ", и половинката му Кристин Петринска най-подходящото място за тяхната почивка се оказа Египет. От няколко дни насам двойката се радва на високите температури в прелестния Марса Алам, намиращ се покрай " Тропика на Рака ", където арабската пустиня среща Червено море, има тип на тропически парадайс с палми и мангрови гори.

Курортът, прочут с кораловия си риф и най-богатата подводна флора и фауна, е относително нова туристическа дестинация, така ката едвам през 2001 година се снабдява с интернационално летище. Разбира се, това е плюс за всички негови гости, търсещи успокоение, надалеч от динамичното всекидневие на огромния град.

" Нямах никаква концепция, че Марса Алам е топ дестинацията. Тук ще съм към този момент лятото, а и групата ще се усилва от ден на ден ", написа в своя обява в Инстаграм изпълнителят, който изяснява още, че за късия си престой досега с Кристин към този момент са съумели да основат нови другарства с месното население.

Музикантът и обичаната му не стопират да радват своите почитатели в обществената мрежа с разнообразни фрагменти, разкриващи вълнуващите им завършения по суша и вода. В първия си ден там те са се гмуркали в дълбините на естествения басейн, под чиято повърхнина са видели голям брой от впечатляващите му жители, измежду които попадат скатове и многоцветни риби. На идващия са се насочили към пустинята, където са се снимали с костенурки, чиято възраст е над 100 години.

" Е, не ни ли отива да живеем в пустинята? Не знам, само че аз се усещам толкоз добре тук ", гласи посланието на русокоската към фотография, на която с колегата ѝ театралничат пред фотографския обектив на фона на необятната пустота.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР