Факир на ролковите кънки от Италия и екзотични коктейли поднесени

...
Факир на ролковите кънки от Италия и екзотични коктейли поднесени
Коментари Харесай

IMAGINE DRAGONS на саксофон, AC/DC стихиен номер, хула хоп и хип хоп – в България търси талант

Факир на ролковите кънки от Италия и екзотични коктейли поднесени по най-атрактивен метод, ще впечатлят журито на „ България търси гений “ в неделя вечер по bTV. Точно в 20:00 ч. градусът на настроението внезапно ще се вдигне с темпераментно танцово осъществяване на въодушевени участници от „ града на халвата “. То ще остави без мирис и ще „ изпълни душата “ на Катето Евро, а Евелин Костова, даже ще се просълзи.

Емоционална, доста персонална и вдъхновяваща история ще показа от екрана един от участниците в епизода, който е професионален баскетболен състезател, а екстравагантна интернет звезда ще получи окуражаващо „ поздрави на баба ти “, от един от членовете на журито.

Млада нападка хоп вяра ще показва мощен дух и резултата от упоритите си тренировки, преследвайки фантазията си да усъвършенства международен връх, а обаятелен хип хоп реализатор ще получи покана за селфи не от какъв да е, а персонално от Катето Евро.

Освен изискани питиета, членовете на журито ще получат и цялостна кошница с вкусотии. Но макар подаръците, взискателното жури ще остане все по този начин безкомпромисно, откровено и същинско в преценките си. В ролята на най-изискващ и непрестанно търсещ „ нещо, за което да се хване “, ще влезе Николаос, с което ще си навлече освен шеговити подмятания от останалите членове на журито, а и много „ по-сериозни “ нападки от страна на водещите. Дори измежду надарените участниците ще има изумени и „ афектирани “, които „ не са очаквали това от него “.

Много смях и изненади ще съпътстват целия епизод на шоуто, а едно от най-веселите и шокиращи осъществявания в неделната вечер ще премине под съпровода на AC/DC. Участник, който се е явил на сцената на „ България търси гений “ ще се завърне на нея след 11 години, с концепцията този път в действителност да я „ завладее “. А в положение на „ всеобща неуравновесеност “, както ще разясни научно професор Кантарджиев, най-неочаквано ще бъде ударен и идващият златено бутон.

Новият удивителен епизод на „ България търси гений “ гледайте в неделя от 20:00 ч. по bTV, а всичко за шоуто можете да следите на: www.talent.btv.bg.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР