Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE Процесорите на Intel Alder Lake се радват на все по-голямо

...
Facebook
Twitter
Viber
WhatsApp
Telegram
Linkedin
ReddIt
Email
Принтирай
LINE
Процесорите на Intel Alder Lake се радват на все по-голямо
Коментари Харесай

Gigabyte намериха решение на проблемите, свързани с Alder Lake и игрите

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Процесорите на Intel Alder Lake се радват на все по-голямо утвърждение от страна на геймърите, само че някои игри не могат да бъдат играни на тях към момента. Gugabyte откриха решение за това, предава Digital Trends.

12-тата генерация процесори на Intel не престават да се показват извънредно добре с видеоигрите, превъзхождащи конкуренцията в някои случаи с 60%, само че истинският дизайн и вградената отбрана в някои игри прави по този начин, че някои игри просто не се започват на Alder Lake. Те обитават два вида ядра: P-ядра, отговарящи за представянето и Gracemont E ядра, подпомагащи ефикасността. Софтуерът за ръководство на цифровите права, прочут още като DRM (Digital Rights Management) разпознава тези видове ядра, като обособени системи и надлежно пречи на естествената работа на играта. Освен недоволства, че някои от игрите изобщо не започват на системи, снабдени с хибридната технология, мнзоина рапортуват извънредно влошено показване на самите игри и появяването на разнообразни други проблеми. И откакто MSI към този момент издадоха решение за това, същото сториха и от Gigabyte с публикуването на DRM Fix Tool. Подобно на инструмента на MSI и този краткотрайно изключва ядрата, които дават отговор за ефикасността и е ориентирано към притежателите на новите платки на компанията Z690.

Прес-съобщението, оповестено от страна на Gigabyte, че е добре тези, които употребяват инструмента да разполагат с последната версия на BIOS-ния фърмуер, като са посочени и поддържаните модели дънни платки и версиите им.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР