Epic Games тази седмица приема на облачната ретро-гейм услуга Antstream

...
Epic Games тази седмица приема на облачната ретро-гейм услуга Antstream
Коментари Харесай

Epic добави в магазина си Antstream Arcade

Epic Games тази седмица приема на облачната ретро-гейм услуга Antstream Arcade в своя магазин.

Antstream Arcade е безвъзмездна платформа, която предлага библиотека от над 1200 типичен заглавия от зората на гейминга в края на предишния век: Pac-Man, Space Invaders, Mortal Kombat и доста други, които може да играете на определено от вас устройство. Освен самата игра на тези заглавия, може да участвате в онлайн борби и надпревари, да сравнявате достиженията си с други участници в разнообразни ранглисти и да печелите награди.

С включването на Anstream Arcade, Epic продължава да прибавя към магазина си други сходни гейм услуги, като за последно това беше Itch.io през април тази година. Новината идва също по този начин на фона на оповестената още веднъж през тази седмица огромна инвестиция, която Atari направи в Anstream Arcade, която е на стойност половин милион $.

Що се отнася до магазина на Epic Games, то феновете на хорър игрите ще получат идната седмица изцяло гратис, една от най-оригиналните игри в жанра от последните години: Dead by Deadlight на Behaviour Interactive. В мултиплейърната кланица (четирима против един) може да играете, като една от четирите жертви или като огромния изверг. Играта притегля с истинските си механики и провокира тактическото мислене. Всяко последващо равнище е процедурно генерирано, като обособените персонажи имат свои неповторими характерности, които може да употребявате, с цел да оцелеете или да накажете своята жертва.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР