Facebook вече позволява на потребителите си да трият съобщения от

...
Facebook вече позволява на потребителите си да трият съобщения от
Коментари Харесай

Facebook дава 10 минути да върнете думите си назад

Facebook към този момент разрешава на потребителите си да трият известия от Messenger, както стана ясно през вчерашния ден. Премахването им от чата обаче е допустимо единствено в границите на до 10 минути след изпращането им. Новата-стара функционалност дава опция на човек да „ върне думите си назад “, в случай че да вземем за пример е изпратил простъпка известие до някой другар или пък е съжалил за казаното.

Всъщност такава алтернатива имаше и преди години, само че след това компанията я спря. Миналата година обаче стана ясно, че тя е дейна за изпълнителния шеф Марк Зукърбърг, като тогава компанията изясни, че това е от ограничения за сигурност. Към днешна дата функционалност към този момент е налична за всички.Използването ѝ става елементарно – задоволително е да кликнете върху трите точици до известието, които се появяват незабавно след опцията за реакция с емоджи. Натиснете ли ги, ще приложението ще ви даде алтернатива дали да изтриете известието единствено за себе си, или за всички участници в чата.

По принцип има вид да премахнете нещо написано и след приключването на 10-те минути, обещано от Фейсбук, само че в този случай изтритото няма да е очевидно само за вас, до момента в който всички останали ще продължат да го виждат.

Източник: dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР