Facebook стартира услугата си за запознанства Facebook Dating в 32

...
Facebook стартира услугата си за запознанства Facebook Dating в 32
Коментари Харесай

Facebook Dating стартира в България

Facebook започва услугата си за запознанства Фейсбук Dating в 32 европейски страни, откакто разпространяването беше отсрочено по-рано тази година поради регулаторни проблеми. Услугата ще започва и в България.

През февруари компанията за обществени медии отсрочи стартирането на Фейсбук Dating в Европа, откакто след като главният регулатор в Европейския съюз, следящ огромните софтуерни компании Комисията за отбрана на персоналните данни в Ирландия, изрази терзания по отношение на късия период от приемане на известието и стартиране на услугата. Липсвала е и документи по отношение на оценката на въздействието върху отбраната на данните.

Фейсбук Dating е услуга приложението Фейсбук. Тя започва в Съединени американски щати през септември предходната година и се предлага в още 20 други страни.

Продуктовият управител на Фейсбук Dating Кейт Орсет, съобщи, че потребителите могат да изберат да основат профил за запознанства и могат да го изтрият когато и да е, без да изтриват своите сметки във Фейсбук.

Името и възрастта на потребителите в техните профили за запознанства ще бъдат взети от профилите им във Фейсбук и не могат да бъдат редактирани в услугата за запознанства. Фамилните имена на потребителите няма да се демонстрират. Те могат да избират дали да споделят други персонални информациИ в техните профили.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР