Facebook прекратява дейността на три свои приложения включително и тийнейджърското

...
Facebook прекратява дейността на три свои приложения включително и тийнейджърското
Коментари Харесай

Facebook прекратява дейността на tbh, Hello и Moves

Facebook приключва активността на три свои приложения в това число и тийнейджърското " tbh ", което беше купено от компанията преди 8 месеца.
От обява в блога на компанията излиза наяве, че ще бъдат затворени приложенията " tbh ", " Hello " и " Moves " поради „ малко потребление”. Фейсбук ще изтрие данните на потребителите на тези приложения в границите на 90 дни, заяви CNN.
„ Ние знаем, че въпреки всичко има хора, които към момента употребяват тези приложения и ще бъдат разочаровани”, пишат от компанията. „ Но ние имаме потребност да приоритизираме нашите старания, с цел да не се разпръскваме прекомерно много”, допълват от компанията, представени от БГНЕС.
Фейсбук купи " tbh ", което е акроним на „ to be honest” (нека бъдем честни) за неоповестена сума предния октомври. Приложението дава късмет да се основават анонимни анкети и положителни мнения на другари. То беше много необятно публикувано измежду младежите и имаше повече от 5 милиона сваляния за няколко седмици.
След договорката създателите на " tbh " Никита Биер, Ерик Хазард, Кайр Зарагоза и Николас Дукдодон се реалокираха в централата на Facebook. И съгласно изказване на компанията, те ще останат, с цел да работят по други артикули на компанията.
Купувайки приложения като " tbh ", Фейсбук съумя да тества разнообразни концепции, с цел да види кои ще са сполучливи.
Междувременно компанията пусна " Hello " на пазара през 2015 година първо в Съединени американски щати, а по-късно в Бразилия и Нигерия. Приложението оказва помощ за ръководство на контактите в обществената мрежа и в телефонния справочник. От компанията обявиха, че приложението ще бъде изтеглено от мрежата „ до няколко седмици”.
През 2014 година Фейсбук купи приложението за фитнес Move, което следи действия като ходене и бягане. То ще бъде спряно в края на юли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР