Фабрика за майонеза Краси бeше отличена за Ефективен мениджмънт, конкурентноспособност

...
Фабрика за майонеза Краси бeше отличена за Ефективен мениджмънт, конкурентноспособност
Коментари Харесай

За Ефективен мениджмънт, конкурентоспособност и грижа за служителя е отличена Фабрика за майонеза Краси

Фабрика за майонеза " Краси " бeше отличена за " Ефективен мениджмънт, конкурентноспособност и грижа за служителя " в влиятелната ранглиста „ Компания на годината”. Наградата на мениджъра на Фабрика за майонеза " Краси " Даниела Авджиева връчи зам.-министъра на труда и обществената политика госпожа Росица Димитрова.

Тази година във фокуса на вниманието на класацията беше настоящата тематика за ИЗГРАЖДАНЕ И УТВЪРЖДАВАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА/EMPLOYER BRANDING/ и развиване на човешкия капитал.
" Получихме най-голямото отличие от четвъртото издание на " Компания на годината " за Employer Branding в България ", разяснява мениджърът на Фабрика за майонеза " Краси " Даниела Авджиева. Не забравяме, че най-ценният ни капитал са хората и тук е мястото да им благодарим. Стремежът на екипа ни е да построява взаимно доверие и да способства за основаването на корпоративна просвета, отчитаща персоналния принос, старания и знания на чиновниците. Фабрика за майонеза " Краси " непрестанно развива грижата за служителя с интензивности, ориентирани към всички хора в организацията ".
Наградата " Компания на годината " отличи фирмите, посочили професионализъм и неизменност, при създаване на " Работодателска марка ". В изискванията на справедлива демографска рецесия Фабрика за майонеза " Краси " е желан шеф и текучество във компанията няма, което потвърждава, че мениджмънта на компанията се оправя с провокациите да притегли и провежда екип от хора, които всеки ден поставят старания в името на компанията и нейната сполучлива задача.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР