езирахме главният прокурор Сотир Цацаров и той се задейства по

...
езирахме главният прокурор Сотир Цацаров и той се задейства по
Коментари Харесай

Бареков в Делници: Сезирахме Цацаров и той се е задействал по въпроса с партийните субсидии

езирахме основният прокурор Сотир Цацаров и той се задейства по въпроса с партийните дотации. Това заяви водачът на Движение Презареди България Николай Бареков в предаването “Делници”, което се излъчва в ефира на телевизия Евроком.

Днес стана ясно, че основният прокурар Сотир Цацаров е разпоредил инспекция на дотациите, изплащани на политическите партии. Той е изискал информация дали са правилни данните, изнесени в "Шоуто на Слави ", че партиите са получили през предходната година по 13, вместо по 11 лв. за всеки гласоподавател. Прокуратурата чака информация от Министерството на финансите, от Централната изборна комисия, както и от Сметната палата, която управлява финансите на политическите партии.

Бареков означи, че чака Движение Презареди България да получи европейски мандат, макар клеветническата акция, която протече през този месец. Според него се обрисува изборна интензивност на тези избори да бъде много ниска, тъй като

хората са отвратени от всички сканадали, които разтресоха страната преди и по време на предизборната акция.

Лидерът на групировката акцентира още, че макар лъжливите социологически изследвания, хвърлените от Марешки и Вътрешна македонска революционна организация милиони за предизборна акция ще останат неоправдани. По думите му още веднъж св харчат парите на българския поданик за предизборни неистини и лъскави клипове.

“Това, което направиха Каракачанов, Марешки и Джамбазки, е мятане на десетки милиони левове за акция и мисля, че господин Цацаров след 26- ти май не би трябвало да се бави и да образува инспекция от къде са тези пари”, безапелационен е Бареков.

Относно изявленията на премиера Борисов, че следва втора Костинбродска спекулация, Бареков показа, че за него това е скица, която на 11 май 2013 година той е разкрил благодарение на източници в прокуратурата, в правосъдната система и ДАНС.

Няма по какъв начин да има Костинброд през днешния ден, тъй като малките екрани в България през днешния ден са в плен, те са купени от олигархията и слугуват на ръководещите, уверен е той. Има и още аргументи тази спекулация да не се състои още веднъж и една от тях е, че няма подобен публицист, който да има смелостта да разобличи случащото, добави Бареков, като акцентира, че
неслучайно им е лепнал етикета “баджак журналисти”.

Костинборд е реалност след последните промени на Изборния кодекс, изрично съобщи той. Подлогите на властта Марешки и Каракачанов получиха цялостно болшинство в ЦИК и в СИК, там с петдесет плюс един гласа могат да взимат всевъзможни решения, разкри Бареков и позволи, че на идния избор Цветан Цветанов ще брои бюлетините.

В последна сметка Марешки и Джамбазки се борят за “дясното коляно” на Борисов и заради тази причина те ще създадат всичко допустимо да унищожат бюлетините на същинската съпротива, предвижда водачът на Движение Презареди България.

Бареков хвърли бомба като показа, че почитан английски политик му е разкрил, че би трябвало да реши на време какви да са дейностите му към Джамбазки, тъй като той се е схванал с Бойко Борисов, че ще стане член на ЕНП, в случай че бъде определен за народен представител в идващия европейски парламент.

Лидерът на Движение “Презареди България” прикани българските жители да гласоподават на 26- ти за лидера на листата на групировката - Димитър Байрактаров, тъй като по думите му те са единствената консервативна партия в България, която носи корените на консерватизма още от времето на доктор Константин Стоилов и Атанас Буров.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР