Езикът на тялото е изключително важен, когато става въпрос за

...
Езикът на тялото е изключително важен, когато става въпрос за
Коментари Харесай

Хапане на устни: Какво го прави толкова горещо

Езикът на тялото е извънредно значим, когато става въпрос за привличане – и задържане – на сътрудник. Но какво да кажем за захапване на устни? Ето няколко съвета за вас.
Прочетете още
Когато става въпрос за привличане на онази хубавица в бара, хапането на устни постоянно е едно от нещата, които доста хора оферират. Доста общоизвестно е, че това деяние е в действителност секси, само че спирали ли сте в миналото да се запитате защо толкова доста хора го оферират?

Защо това в действителност необичайно, случайно нещо е толкоз привлекателно? Истината е, че науката за какво датира от доста, доста години. Ще би трябвало да разгледаме някои специфики на човешката еволюция, с цел да определим за какво това е доста закачлива форма на езика на тялото.

Флиртът като цяло е най-много езикът на тялото
Разбира се, хапането на устни работи и несъмнено, можете да флиртувате с думите си и да изпуснете в действителност занимателна имитация, само че по-голямата част от флирта постоянно идва от тялото ви.

Начинът, по който стоите, по какъв начин докосвате косата си и даже какъв брой надалеч се навеждате към индивида, с който говорите, са отличителни способи за същински флирт.

И познайте какво, те не постоянно са доброволни. Телата ни приказват език, изцяло непознат даже на нас.

За благополучие, има доста учени, които са посветили живота си на това да научат какво значат телата ни, когато вършат характерни придвижвания, което ни оказва помощ да научим ужасно доста за флирта. 

Защо езикът на тялото е значим?
Когато става дума за връзка от всевъзможен тип, вярвате или не, езикът на тялото е най-важният аспект. Дори е по-важно от думите, които употребявате. Всъщност към 80% от смисъла на едно известие се съдържа в невербалната му част.

Някои хора намират това за изненадващо, защото нормално се фокусираме толкоз доста върху това, което споделяме. Но невербалният език и езикът на тялото са жизненоважни, когато става дума за взаимоотношения, без значение дали се пробвате да привлечете нов човек или сте с някого отдавна.

Изследванията са открили, че способността за изпращане и декодиране на езика на тялото е обвързвана с известност, прелест, триумф и изцяло благоденствие. 

Причините, заради които езикът на тялото ни е толкоз значим
Самото познание, че 80% от смисъла на едно известие е в невербалната му част, прави езика на тялото значим. Но преди да преминем напряко към съблазняването на ухапването на устните, дано го разбием още повече и да поговорим за съответните аргументи.

1. Той оповестява нашите усеща и настройки
Помисли за това. По-трудно ли ви е да контролирате думите или дейностите си?

За множеството хора е по-лесно да управляват думите си. Например, може да кажете „ Обичам те “ или „ Харесвам те “, само че в случай че в действителност не се чувствате по този начин, няма да можете да го покажете посредством дейностите си.

С други думи, дейностите ви ще опонират на думите ви. Както се споделя, „ Действията приказват повече от думите “.

Всичко, което вършим с езика на тялото си, подсказва на другите хора по какъв начин се усещаме и какво е отношението ни сега. Независимо дали го знаете или не, вие постоянно изпращате известия с вашите невербални дейности. Истинските ни усеща постоянно се познават, като погледнем телата си. 

2. По-правдоподобно е
Тъй като нашите същински усеща и настройки излизат в тялото ни, това ги прави по-правдоподобни. Както беше посочено нагоре, в случай че нечии думи и дейности не съответстват, хората съвсем постоянно ще имат вяра на дейностите им.

Тъй като хората в множеството случаи не осъзнават дейностите си, те не могат да ги управляват. Те се случват на подсъзнателно равнище. Случвало ли ви се е някой да каже: „ Защо ме погледна по този начин? “ И вие отговорихте с „ Какъв взор? Не съм те погледнал! “

Но ти го направи. Другият го е видял, а вие даже не сте разбрали. Виждате ли, хората постоянно осмислят нашите невербални дейности, без значение дали го знаем или не. Или дали в действителност са точни или не. 

3. Играе съществена роля в връзките
Тъй като по-голямата част от нашата връзка се случва на невербално равнище, това играе голяма роля във всички наши взаимоотношения. Например, в случай че гледате през бара към някой, който е парещ, зрителният ви контакт ще покаже интереса ви. След това, в случай че прехапете устните си, те в действителност ще схванат намека.

Независимо дали става дума за намиране на половинка или задържане на половинка, невербалната връзка и езикът на тялото са доста значими във всички човешки взаимоотношения.

4. Двусмислено е
Един от проблемите с езика на тялото обаче е, че посланията са двусмислени. Връщайки се към предходния образец за „ погледа “, който даже не сте знаели, че сте отправили към някого, и двамата може да имате доста разнообразни смисли на „ погледа “. 

Може би за вас това е бил забавен взор и е посочил, че се концентрирате върху това, което индивидът споделя. Но може би за другия човек това изглеждаше сериозно и неоправдателно.

Ето за какво езикът на тялото може да ни сътвори проблеми. Всички знаци могат да бъдат двусмислени и тълкувани по доста разнообразни способи.

5. Непрекъснато е
Не можете да поддържате връзка с езика на тялото си. То постоянно е непрестанно и продължава. Самото сядане по избран метод на стол може да изпрати известие до някого, просто усмивката или прехапването на устните може да изпрати едвам доловимо известие. Тъй като ние постоянно изпращаме тези известия, това е непрекъсната бомбардировка от сигнали, идващи от самото начало.

6. Може да предложи сигнали за неистина и машинация
Има доста проучвания, които са направени за това по какъв начин можете да разберете дали някой лъже. Това е доста значимо при запознанства и връзки, тъй като дано си признаем – хората лъжат доста!

Ако някой не ви гледа в очите, може да лъже. Ако приказват прекомерно бързо, може да лъжат. И в случай че слагат предмет сред вас и тях, като че ли се „ пазят “, това също е знак, че не може да ви споделят истината. 

7. Показва равнище на интерес
Така че, когато преглеждаме ухапването на устните и по какъв начин това може да играе роля в връзките, в този момент можете да видите, че това е единствено едно от многото неща, които можем да създадем с тялото си, с цел да преминем през равнищата, които съставляват интерес за хората, които познаваме.

Обикновено можем да разберем какъв брой се интересува някой от нас по езика на тялото му. Можете да разберете дали някой скучае или е изключен. Можете да разберете дали в действителност ви харесват по зрителния им контакт и какъв брой близо седят до вас. 

Защо прехапването на устни е толкоз горещо?
Противно на общоприетото разбиране, хората, които хапят устните си, не само се пробват да покажат какъв брой са привлечени от вас. Други обаче поясняват тази форма на езика на тялото като в действителност секси и даже възбуждаща. Ето някои аргументи, заради които намираме ухапването на устни за толкоз еротично.

1. Привлича вниманието към устните
Едно от първите неща, които забелязвате в някого, към който сте привлечени, са устните му. Представяте си по какъв начин ги целувате и по тази причина те са в центъра на вниманието. Телата ни знаят това. Те са подготвени да покажат на евентуалните ухажори, че имате страхотни мъже.

Така че ухапването на устни просто се случва като метод за привличане на вниманието към това място. Когато видите някого, който може да харесате, може подсъзнателно да захапете долната ни джука, тъй че очите му незабавно да се насочат натам. Това кара колелата да се въртят в главите им. 

2. Означава предпочитание
Някои от най-важните неща, които вършим в живота, са с устата си. Например ядете и се целувате с уста. И когато в действителност започнете да желаете нещо, устните ви го знаят.

Прехапването на устните е освен знак, че желаете нещо, само че и метод тялото ви да потиска тези стремежи. Ето за какво виждате толкоз доста тихи или срамежливи хора, които хапят устните си. Те желаят да задържат това предпочитание.

3. Устните са доста реактивни
По принцип устните ви реагират доста бързо на обкръжението ви и това не е единствено с някой прелъстителен. Ако сте уплашени, чувствате се неловко или нещастни, устните ви ще се втвърдят в линия и ще се прегънат сами.

Следователно, когато някой прехапе устните си, това демонстрира, че има реакция към вас. Вашето тяло вижда това и незабавно разпознава, че това е добра реакция.

И това е задоволително, с цел да ни възбуди! 

4. Показва угнетяване на възприятията
Хората, които желаят да скрият това, което мислят или усещат, постоянно ще хапят устните си, тъй като хапането на устни е форма на угнетяване. Когато забележим това, незабавно ни прави по-любопитни какво крият.

Това любознание може да накара някого да наподобява доста по-привлекателен, в сравнение с сме мислили в началото. Има причина мистериозните хора постоянно да се възприемат като по-горещи. Желанието да научите повече за някого го прави по-привлекателен. [Прочетете: Как да бъдете загадъчни и да оставите всички изумени и жадуващи за още ]

5. Кара ги да наподобяват по-добре
Всички обичат еластични, розови устни. Помисли за това. Бихте ли предпочели да притиснете устните си към червени, пухкави устни или тънки, нежни устни? Хапането на устните е метод да извършите устните си по-привлекателни.

Изкарва кръв на повърхността и демонстрира на другия човек, че имате какво да предложите. Когато другият човек види устните ви да стават червени и еластични, той неотложно е по-привлечен от тях и от вас. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР