Езикът на тялото често казва много повече за всеки от

...
Езикът на тялото често казва много повече за всеки от
Коментари Харесай

Позата, в която седите, разкрива много за вас

Езикът на тялото постоянно споделя доста повече за всеки от нас, в сравнение с биха сторили стотици думи. А това е извънредно значимо за определяне на взаимоотношения, тъй като множеството страсти се предават невербално, написа Дарик.

В каква позиция се намират краката ви, когато седите?
 Позата, в която седите, разкрива доста за вас

Вижте какво разкрива за вашата персона нормалната ви поза в седнало състояние. Езикът на тялото също може да ни каже доста за това кои сме и какво е отношението ни към заобикалящата ни среда.

Позиция А

Хората, които седят по този начин, са доста изобретателни и харизматични. Те са спонтанни и не мислят прекомерно дълго за решенията, които вземат. Това може да сътвори някои проблеми понякога, само че естественият им сексапил ще им помогне да излязат от деликатна обстановка.

Тези хора гледат на живота като на премеждие и са отворени за нови прекарвания. Те също са доста известни и елементарно основават нови другари, макар че доста от тези връзки са мимолетни.

Позиция B

Хората, които седят в тази поза, са същински мечтатели. Те имат богато въображение и могат изцяло да се изгубят в фантазиите си. Те са доста съпричастни и могат елементарно да открият контакт с други хора, само че от време на време се слагат на назад във времето поради това. Те са доста положителни слушатели, които са в естетика със личните си усеща.

Позиция C

Това са безредни хора, които имат доста проблеми с концентрацията и седенето неподвижно. Умът им постоянно се движи и постоянно приказват, преди да мислят за въздействието на думите си.

Те елементарно се отегчават и съумяват за малко да поддържат вниманието си. Те блестят най-вече в напрегната среда с доста тласъци.
Във връзките те също могат бързо да станат незаинтересовани.

Позиция D

Това постоянно са доста умни хора, които мислят рационално. Те са точни, спретнати и подредени. Домовете им постоянно са извънредно чисти и спретнати, като всичко си има уместно място.

Те са малко резервирани и няма да разкрият бързо всичко за себе си. И въпреки всичко те са доста почтени и не обичат да клюкарстват. Остават спокойни във всяка обстановка и не губят елементарно вероятността.

Позиция Е

Тези хора са мощно насочени към задачите и доста ценят кариерата си. Те отдават значение на слагането на амбициозни цели за себе си и не са удовлетворени от по-малко.

На персонално равнище също обичат да си слагат цели, да вземем за пример когато става въпрос за здраве и обич. Те са перфекционисти във всичко, в това число и за личния си външен тип. Това от време на време ги кара да изгубят от взор това, което към този момент имат, тъй като постоянно се стремят към още.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР