Европуйското подразделение на Ford обяви, че в избрани дилърски центрове на марката

...
Европуйското подразделение на Ford обяви,
че в избрани дилърски центрове на
марката
Коментари Харесай

Ford започва да продава тунинговани Transit-и

Европуйското поделение на Ford разгласи, че в определени дилърски центрове на марката ще стартира предлагането на доработените от експерта в областта MS-RT (M-Sport) и въодушевени от рали спорта версии на .

Създадени за тези от потребителите на ванове в ЕВропа, които желаят да се отличат от останалите на пътя, специалните MS-RT Transit Custom и Transit Connect предлагат доста по-спортен дизайн, акцентиран и благодарение на специална цветова гама, аеродинамични детайли, спортни 18-цолови джанти OZ и други.

Версиите MS-RT Transit Custom и Transit Connect, които ще могат да бъдат поръчани в дилърските центрове на Ford във Франция, Унгария, Нидерландия, Норвегия, Румъния и Великобритания от септември, получават също по този начин нова спортна изпускателна система, като при MS-RT Transit Custom тя е с двойно, а при MS-RT Transit Connect с четворно изпълнение на тръбите.

По отношение на интериора, MS-RT Transit  Custom и Transit Connect могат да бъдат изпълнени с Nappa кожа, състезателен волан с карбонови апликации, брандирано табло и специални постелки за пода.

MS-RT Transit Custom е оборудван с двулитров EcoBlue дизелов мотор с оптималната мощ от 185 конски сили и оптимален въртящ момент от 415 Нм, а MS-RT Transit Connect идва с 1.5-литров EcoBlue елемент със 120 конски сили и 270 Нм в комбинация с шестстепенна ръчна или осемстепенна автоматизирана трансмисия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР