Европредседателството преминава много успешно. Предишният председател на Ес Естония не

...
Европредседателството преминава много успешно. Предишният председател на Ес Естония не
Коментари Харесай

Цветанов: Няма война между институциите. Имаме нужда от силни институции и консенсус

Европредседателството минава доста сполучливо. Предишният ръководител на Ес Естония не съумя да реализира тези триумфи, които ние направихме. Говоря главно за разпоредбите за Европол. Виждате и каква сполучлива външна политика водика министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила.

Това сподели в изявление за телевизия "Европа " ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила. "В България следим антиевропейска реторика. Това спомага за едно чувство, че Брюксел е надалеч. Всички имахме фантазии да пътуваме и да живеем свободно в Европейския съюз. Прекалено доста се приказва в публичното пространство, че има някакъв скандал сред мен и президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила. Аз постоянно съм изявял обосновани мнения и това не разрешава да се употрбяват личностни нападки. Самият факт, че проектостановището на декларацията на КСНС отпадна приказва задоволително. Мога да поздравя президентската институция за това. Ако бяхме показали този текст на българското общество, в действителност щяхме да създадем едно подстрекателство за разделечаване на България от позицията на Европейски Съюз и НАТО за ударите в Сирия ", разгласи той.

"Позицията на Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила не е част от външната политика на държавното управление. Ние постоянно сме подкрепяли позициите на Европейски Съюз и НАТО. Волен Сидеров не е част от изпълнителната власт, само че е ръководител на ПГ на Обединени патриоти. Ние не утвърждаваме политиката на Волен Сидеров. Тя може да бъде употребена от Българска социалистическа партия и президентството. ГЕРБ е най-голямата дясна партия. При нас в никакъв случай не е седял проблем дали президентът ще прави партия. Не се тормозим, че една такава партия ще откъсне електорат от ГЕРБ. Българска социалистическа партия би трябвало да се тормозят. Спомняме си какво направи президентът Георги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през интервала 2002-2011... към профила. Няма война сред институциите. България има потребност от мощни институции и консенсус. Не одобрявам този спор като междуличностен, а като политически спор ", безапелационен беше Цветанов във връзка последните "престрелки " с президента Радев.

"БСП генерират изкуствени кавги. Сега виждам, че ще внесат искане за оставка на Емил Христов. Те вършат това за да ни вкарат в пояснителен режим, като по този метод отклоняват вниманието от триумфите на държавното управление. А те са доста - стопански напредък, растеж на заплати и пенсии, битка с контрабандата на всички равнища, триумфи на външнополитическата сцена. Българските жители се интересуват от бъдещата работа, която имаме да свършим. Говоря главно за инфраструктурните планове ", разкри Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР