Европейци избиват мистериозните гиганти на Патагония …Дълго време се смята,

...
Европейци избиват мистериозните гиганти на Патагония …Дълго време се смята,
Коментари Харесай

Европейци избиват мистериозните гиганти на Патагония

Европейци избиват мистериозните колоси на Патагония …Дълго време се счита, че португалско-испанският мореплавател Магелан е първият, който оповестява за мистериозните колоси на Патагония през 1520-те години. Това обаче напълно не е по този начин …Арабският странник от X век – Ибн Фадлан, прави сухопътни експедиции, само че се взема решение на единственото пътешестване по вода в живота си. Той разказва „ едрокраките жители на чужд континент на другия завършек на света “. Много откриватели считат, че приказва за Патагония.Повече от 10 моряци, посетили тези земи, приказват за необикновени колоси. Техният растеж, съгласно разнообразни оценки, варира от 2,5 метра до 3,5 метра. Антъни Книвет споделя за откритите от него и екипа му трупове, чиято дължина била малко повече от 3,5 метра.

 1 - Европейци избиват мистериозните колоси на Патагония
Приблизително през същите години различен странник – Уилям Адамс, разказва в дневниците си въоръжен спор с локалните поданици. Силата на диваците била толкоз огромна, че те хвърляли големи камъни, които пробивали дървените структури на кораба.
Още Джон Байрон, Томас Кавендиш, Хуан Естер и други оповестяват за гигантските поданици на Америка.През XIX век френският натуралист Алсид Д’Орбини разказва патагонците като „ красиви и високи “. С обявата си той изключва опцията за съществуването на колоси в Америка.Но допустимо ли е да се има вяра единствено на една обява, до момента в който през вековете има доста известия за срещи с колосите на Патагония? Много пътешественици описват за тях.

 2 1 - Европейци избиват мистериозните колоси на Патагония
През 1902 година, в Белгия, е оповестена сензационна публикация. Индианци от Америка са доведени на европейския континент като плебеи. Сред тях има образовани хора, което мощно изненадва обществеността и един от представителите на „ червенокожите “ е интервюиран.Четете още: Древните колоси и подземната Хиперборейска изложба, открита в РумънияСред многочислените въпроси е наранена тематиката за други нации от далечни земи. В отговора си локалният американец споделя, че преди появяването на европейците, в родните му земи живеят повече от 80 разнообразни националности на индианците.Сред тях има високо културни и образовани, само че има и диви, да вземем за пример патагонците. Според него, те са доста мощни воини. Ръстът им надвишава човешкия съвсем два пъти и „ елементарно могат да победят всеки звяр “.С идването на европейците стартира „ ловът на колоси “. Застрелвани са като животни. Поради това, доникъде на XVIII век съвсем не са останали великани, а териториите са завладени от прилежащи племена.

 3 1 436x600 - Европейци избиват мистериозните колоси на Патагония
Това е значим миг. Оказва се, че Магелан, Фадлан, Байрон и Кавендиш са видели същински патагонски колоси, само че когато Д’Орбини е там от тях не са останали човеци.Гигантите в действителност са обитавали териториите на Америка, само че са унищожени от европейците. И с цел да не се постанова да се разкайват и да бъдат осъдени за това, културата на колосите на Патагония е зачеркната от науката, митологията и фолклора.През 2013 година са открити костни остатъци на 13 индивида, чиито растеж е към 3 метра. Откритието е трябвало да преобърне актуалните показа за патагонците, само че испански специалисти афишират, че са “кости на Гигантопитек “.Руският палеонтолог Александър Белов споделя, че с него са споделени фотоси на находките и съгласно него черепите безусловно не дават отговор на стандартите на Гигантопитека. Вероятно са принадлежали на колосите на Патагония.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР