Европейското подразделение на Nissan обяви, че модификационното портфолио на 100%

...
Европейското подразделение на Nissan обяви, че модификационното портфолио на 100%
Коментари Харесай

Nissan въведе две нови нива на оборудване при електрическата Ariya

Европейското поделение на Nissan разгласи, че модификационното портфолио на 100% електрическата Ariya получава две нови равнища на оборудване- Engage 2WD и Evolve+ e-4ORCE, които вършат модела още по-достъпен за локалните консуматори.

Nissan Ariya Engage 2WD, който се предлага с избор сред две батерии- 63 kWh и 87 kWh, се трансформира в базов за електрическия автомобил вид, до момента в който осъществяването Evolve+ стъпва на върха в фамилията на модела, като предлага върховата за гамата мощ от 395 конски сили, въртящ миг от 600 Нм, четири задвижващи колела и опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5.1 секунди.

В взаимозависимост от интегрираната си батерия, Ariya Engage 2WD дава обещание опция за изминаването на до 404 или 536 километра (WLTP стандарт на замерване), като интегрираната задвижваща система е с мощ от 242 конски сили и въртящ миг от 300 Нм.

В оборудването на новата топ-версия на - Evolve+, са включени панорамен стъклен сгъваем таван, прожекционен (head-up) информативен екран, електронно регулируема приблизително ситуирана подпора, Intelligent Rear View Mirror, първокласна аудиосистема Bose, 20-цолови джанти и други.

Заявки за закупуването на двете нови версии на Ariya ще стартират да се одобряват в Европа от 3 април.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР