Европейското подразделение на Hyundai обяви, че специалната пилотна лимитирана серия

...
Европейското подразделение на Hyundai обяви, че специалната пилотна лимитирана серия
Коментари Харесай

Hyundai разпродаде IONIQ 6 First Edition за по-малко от ден

Европейското поделение на Hyundai разгласи, че специфичната пилотна лимитирана серия First Edition на напълно новото 100% електрическо пазарно предложение на марката- IONIQ 6, е била разпродадена за по-малко от 24 часа.

Специалната серия Hyundai IONIQ 6 First Edition, в която са включени единствено 2500 автомобила за потребителите на марката в Германия, Англия, Франция, Норвегия и Нидерландия, идва в настройка с четири задвижващи колела, LR (77.4 kWh) версия на интегрираната батерия и редица тематични екстериорни и интериорни дизайн детайли.

В оборудването на IONIQ 6 First Edition са включени също по този начин матови черни алуминиеви 20-цолови джанти, специфични черни емблеми в предната и задната част на автомобила, неповторима за версията кожено-текстилна Grey Tartan тапицерия на седалките, специфични постелки за пода и други.

Първите представители на Hyundai IONIQ 6 First Edition ще бъдат доставени на притежателите си сред март и април идната година.

В края на август, Hyundai Motor Company разгласи, че единствено през първите 24 часа след лансирането на , за закупуването му са получени рекордните за историята на компанията над 37 000 поръчки (37 446).

Според формалните данни, версията на IONIQ 6 с батериен модел с потенциал от 77.4 kWh и две задвижващи колела и във версия с 18-цолови джанти е в положение да предложи свободно придвижване в продължение на 614 километра (WLTP стандарт на замерване). Същата версия на електрическия автомобил, само че с 20-цолови джанти дава обещание самостоятелност от 545 километра.

В осъществяване с четири задвижващи колела, модификацията е в положение да покрие надлежно 583 и 519 километра с един заряд на батерията си.

Модификацията на с батериен модул с потенциал от 53 kWh и две задвижващи колела и 18-цолови джанти дава обещание пробег от 429 километра.

Бордовата зарядна система на IONIQ 6 е 800 V, което дава обещание опция за презареждането на батерията от 10 до 80% за единствено 18 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР