Европейското подразделение на Honda разпространи нови подробности за новото поколение

...
Европейското подразделение на Honda разпространи нови подробности за новото поколение
Коментари Харесай

Новата Honda Civic обещава динамика и икономичност

Европейското поделение на Honda популяризира нови детайлности за новото потомство на емблемата си Civic, което ще бъде стартирано на пазара по-късно през тази година.

Новостите този път са сзързани със задвижващата система на Civic, която, следвайки тактиката за електрификация на портфолиото на марката, е електрифицирана e:HEV.

От Honda споделят, че след CR-V, Honda e, Jazz, Jazz Crosstar и HR-V, новият Civic е следващият главен за марката модел, който ще бъде електрифициран. Конфигурацията тук е високоефективен двулитров бензинов мотор, компактна литиево-йонна батерия и два дребни електромотора. Крайният резултат от работата на хибридната система е междинен разход на гориво от единствено 4.7 литра на 100 километра и CO2 излъчвания от 108 грама на километър.

В същото време обаче, дава обещание и динамичен капацитет с оптималната мощ от 184 конски сили и оптимален въртящ миг от 315 Нм, като бордовата система автоматизирано избира типа на задвижване- електрически, хибриден или единствено от ДВГ. Водачът пък има опция да избира сред три съществени режива на работа- Eco, Normal и Sport, както и да конфигурира собствен собствен- Individual.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР