Европейското подразделение на Ford подлага на краш-тест около 250 автомобила в специалния

...
Европейското подразделение на Ford
подлага на краш-тест около 250 автомобила
в специалния
Коментари Харесай

Ford разширява краш-тест комплекса си в Кьолн

Европейското поделение на Ford подлага на краш-тест към 250 автомобила в специфичния си изпитателен комплекс в Кьолн, Германия, като единствената цел тук е реализирането и стартирането в продажба на допустимо най-безопасните коли, които компанията е в положение да разработи.

Сега от Ford анонсират проектите си за разширяване на профилираното си съоръжение, вследствие на което в него ще могат да се организират симулации на челен удар с интензивен до 50 км/ч автомобил и бариера, движеща се със същата скорост. От Ford споделят също по този начин, че в комплекса ще могат да се реализират тествания и за удар откъм гърба и непряк подобен.

За потребностите на новите проби, от Ford ще изградят и специфична видео установка, която ще снима ударите от четири перспективи. Общата инвестиция в разширението на комплекса в Кьолн, което се чака да бъде приключено доникъде на следващата година, е 13.1 млн евро, като са добавени и 6 нови тестови манекена на цена от 4.2 милиона евро.

"Това е инвестиция в бъдещето на нашия иновативен развоен център и в безопасността на нашите клиенти, рабира се ", разяснява Йорг Бейер, управляващ директор на подразделението Продуктово развитие на Ford-Werke GmbH.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР