Европейското подразделение на FORD разпространи информация за нов свой проект,

...
Европейското подразделение на FORD разпространи информация за нов свой проект,
Коментари Харесай

FORD тества роботизирана система за зареждане на електромобили

Европейското поделение на FORD популяризира информация за нов собствен план, който има за цел да подкрепи всекидневието на водачите с увреждания, когато става въпрос за процеса по презареждането на батерийните детайли на техните 100% електрически или електрифицирани коли.

Новата роботизирана зарядна система на Ford дава опция за автоматизирано роботизирано презареждане, за реализирането на което лидерът не е належащо да излиза от интериора на своя автомобил. Процесът се започва и ръководи посредством приложение за мобилен телефон, като по този метод предлага спомагателна независимост.

След приключването на етапа лабораторни тествания, новата самодейност към този момент се тества в действителни експлоатационни условия. Тук процесът започва след автоматизираното отваряне на капачката и следва роботизирано прикачане на механизираната "зарядна ръка ", като за задачата се разчита на спомагателна интегрирана в нея камера.

Целият развой може да бъде проследен и ръководен посредством приложението за мобилни телефони FordPass, а след приключването или преустановяването му, механизираната ръка се разкача и прибира автоматизирано.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР